head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Ali Hancı, Genel Merkez’de CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile bir araya geldi...


Dün milletvekili aday adaylık başvurusunu yapan Ali Hancı, Ankara’da ve partisinin Genel Merkezi’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Hancı, ilk olarak Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u ziyaret etti. Antalya ve Alanya hakkında genel seçimlerle ilgili Torun’a bilgi veren Hancı, Antalya ve Türkiye’den birinci parti olarak çıkacaklarının altını çizdi. Hancı, daha sonra CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile görüştü. Öztrak, Antalya ve Alanya örgütlerinin çalışmalarını yakınen takip ettiğini belirterek başarılar diledi. Hancı, ziyaretlerini bugün de devam edecek.

 

HANCI VE2 b1b93


Hancı, ‘’Antalya’da CHP’sini Birinci Parti Yapacağız’’...
Ali Hancı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a ziyaretlerinde genel seçimlerde Antalya ve Alanya’da Cumhuriyet Halk Parti’sini birinci parti yapacaklarının sözünü verdi. Öztrak ve Torun’a seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Hancı, ‘Seçimlere tüm örgütlerimiz ile birlikte en iyi şekilde hazırlandık. Antalya’nın turizmden tarıma tüm sorunlarını biliyoruz. 14 Mayıs’a kadar tüm gücümüzle çalışacağız. Merkezden kırsala seçim programımız hazır’’ dedi..

 

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler