head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Altılı masayı oluşturan siyasi partilerin Alanya ilçe başkanları kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya ev sahipliği yapan DEVA Partisi Alanya İlçe Başkanı Ahmet Çakan, “14 Mayıs gecesi hep birlikte bir tarih yazacağız" dedi...

DEVA Partisi Alanya  İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya;

--Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ,

--İYİ Parti Alanya  İlçe Başkanı Şefik Bahçe,

--DEVA Partisi Alanya  İlçe Başkanı Ahmet Çakan,

--Saadet Partisi (SP) Alanya  İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca,

--Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Mevlüt Çakan,

--Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanı Hilmi Lök katıldılar.

 

BAŞKAN AHMET ÇAKAN; "BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ"...

Toplantıyla ilgili açıklama yapan DEVA Partisi Alanya İlçe Başkanı Ahmet Çakan, ilçedeki 6’lı masayı oluşturan partiler olarak ikinci kez bir araya geldiklerini ve her hafta ayrı bir siyasi parti başkanının ev sahipliğinde bir araya geleceklerini söyledi.

 

Çakan, “Biz 6 siyasi parti olarak ülkenin yarınları için bir araya geldik. Bu çalışmalarımıza ortak mutabakat metni doğrultusunda devam edeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız ortak mutabakat metni doğrultusunda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Hem kendisine hem de milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızın da dediği gibi biz birleşe birleşe kazanacağız. Çünkü biz demokrasiye inanan insanlarız. Şu an ülkemizi içinde bulunduğu zorluklardan, buhrandan, karamsarlıktan aydınlığa çıkaracak olan ortak akıldır. Biz ortak akılla hareket ediyoruz. Seçim gecesi, 14 Mayıs gecesi hep birlikte bir tarih yazacağız. Bu tarihle beraber ülkemizi aydınlığa kavuşturacağız. Bunu birleşe birleşe her bir kesimin oylarına talip olarak yapacağımız faaliyetler çerçevesinde başaracağız. Ben tekrar  sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylığının hayırlı olmasını, ülkemize, milletimize yararlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler