head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, toplu ulaşımın daha da ileriye gitmesi gerekirken, Antaya Büyükşehir Belediyesi'nin uygulamalarıyla geriye gittiğini söyledi...

 

ali akkaya 83395

Başkan  Ali Akkaya yaptığı açıklamada, "Hızla gelişen ve modernize olan dünyamızdaki gelişmelere parelel olarak, ilçemizde de gelişme beklerken özellikle toplu taşımacılık sistemi 2014 Büyükşehir sisteminden sonra geriye gitmiş; hatta en son kaleye konulan Pejo minibüsler sayesinde 90’lı yıllara geriye gitmiştir.

 

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN HAKLARI GASP EDİLMEKTEDİR...

Diğer taraftan 65 üstü vatandaşlarımızın halk otobüsü ile ücretsiz taşıması yapılırken bu hakları elinden alınarak pejo minibüslerde ücret talep edilmektedir.

 kaleye 55a58

ÇEVRE RAHATSIZ EDİLMEKTEDİR...

İyi bir gezi ve yürüyüş alanı olan kalemizde, kaleye yeni çalışmaya başlayan bu minibüsler her yürüyen turiste Bip Bip korna çalarak rahatsız etmektedir. Büyükşehirimizce toplu taşımacılık daha da ileriye gitmesi gerekirken Pejo minibüslerle tam 30 yıl geriye gitmiştir. Alanyamızın gözbebeği Alanya Kalemize Pejo minibüslerle toplu taşımacılık maalesef yakışmamaktadır" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler