head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Milletvekili Aday Adayı Ali Hancı, Tekin Açıkalın Saadet Partisi Genel Merkez önünde Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşıladı. Karadağ ve Hancı daha sonra CHP Genel Merkezine geçti...


Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Saadet Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen toplantının ardından Millet İttifakı ortak adayını açıkladı. Coşkulu kalabalık tarafından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ‘Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu’ sloganlarıyla teşekkür konuşması yaptı. Bu önemli anlara Başkan Karadağ ve Milletvekili Aday Adayı Ali Hancı’da eşlik ettiler.

hancı ankarada 3 1712c


MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN...


CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının açıklanmasının ardından bir açıkalama yapan CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ali Hancı, ‘Genel Başkanımızın adaylığının açıklanmasına eşlik ettik. Umutlu ve kararlıyız. Cumhuriyetimizin 100. yılından Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Miletimize ve Antalyamıza hayırlı olsun’ dedi.

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler