head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner’e iade-i ziyarette bulundu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i üniversite girişinde karşılayan Prof. Dr. Mesut Güner, başkan Yücel ile görüşme gerçekleştirdi.

REKTÖRE ZİYARET 2 a28c2

KURUMLAR ARASI ORTAK ÇALIŞMALARI ÖNEMSİYORUZ

Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin bilgiler aktardı. İade-i ziyaretlerinden dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür eden Prof. Dr. Mesut Güner; “Üniversitemizde göreve başladığımda, kıymetli başkanımızı ziyaret etmiş, üniversitemizin gelecekteki çalışmaları ve projeleri hakkında kendilerini bilgilendirmiştim.  Nezaket ziyaretinde bulunmaları bizleri çok mutlu etti. Belediyemiz ve üniversitemiz, kentin  ortak iki önemli değeridir. Bu nedenle üniversite belediye iş birliklerine, üniversite belediye ortak proje üretimlerine çok önem veriyoruz. Belediye başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’de bu kapsamda her zaman gerekli desteği sağlayacaklarını ifade ettiler. Hem ziyaretlerinden hem de bugüne kadar üniversitemize yapmış olduğu, yapacakları kıymetli katkılar için şimdiden çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KENTİMİZE HAYIRLI OLSUN...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de ziyareti hakkında şu açıklamada bulundu: "Alanya Üniversitesi Rektörlüğü görevine başlayan Mesut Güner’e iade-i ziyarette bulunduk. Sayın Rektörümüze görevinde başarılar diler, kentimize ve üniversitemize hayırlı olmasını temenni ederim"

 

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler