head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Teknik direktör Farioli ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Corendon Alanyaspor'da takımın başına Ersun Yanal getirildi...

Galatasaray ile oynanan maçının ardından yönetime istifasını sunan İtalyan teknik adam Francesco Farioli ile Corendon Alanyaspor yönetimi karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

İstifanın ardından yeni isim için görüşmelere başlayan turuncu yeşilli yönetim, deneyimli teknik adam Ersun Yanal ile anlaştı. Cengiz Aydoğan Tesislerinde yapılan imza törenine Başkan Hasan Çavuşoğlu, eski teknik direktör Francesco Farioli ile yeni teknik patron Ersun Yanal birlikte katıldılar.

ERSUN YANAL 2 eec66

Pek alışagelmemiş bir şekilde iki teknik adam ile birlikte kameraların karşısına geçen Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Bugün burada bir imza töreni bir de veda töreni var. Bildiğiniz gibi dün akşam itibariyle geçen yıldan bu tarafa kulübümüzde çok büyük hizmetleri olan Farioli Hoca ve ekibi ile karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetmiş bulunmaktayız. Kendisine ve ekibine kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. O bizim gönlümüzde, kalbimizde her zaman olacak" dedi.

 

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler