head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve yönetimi MHP Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen ''Adım Adım 2023 Ahilerle Günümüz Bereketli Olsun'' programı kapsamında Tosmur Mahallesi’nde esnaflarla bir araya geldi...

MHP TOSMURDA 2 45b0e
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından “Adım Adım 2023 Ahilerle Günümüz Bereketli Olsun” programı tüm yurtta uygulanmaya devam ediyor.

MHP TOSMURDA 3 e3af7

Program kapsamında daha önce Konaklı, Avsallar ve Alanya’nın merkez mahallelerinde esnafları ziyaret eden MHP Alanya İlçe Teşkilatı bugün de İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Tosmur Mahalle Başkanı Mustafa Bacak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tosmur esnafıyla buluştu.

MHP TOSMURDA 4 2b3a1

Tosmur Mahallesinde esnafı ziyaret eden MHP heyeti, esnafların sorun ve taleplerini yerinde dinleyerek, notlarını aldılar.

MHP TOSMURDA 5 771b4

Gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretleri ile ilgili konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, “Genel Merkezimiz tarafında “Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” programı doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında; Alanya merkezi, Mahmutlar sanayi esnafı, Avsallar Mahallesi ve Alanya Sanayi esnafını MHP Antalya Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanımız Hilmi Durgun, MHP MYK Üyelerimiz Hüseyin Yıldız ve Mustafa Aksoy ile birlikte esnaflarımızla bir araya gelmiştik. Bugün de hava muhalefetine rağmen dava arkadaşlarımızla birlikte Alanya’mızın güzide mahallelerinden biri olan Tosmur Mahallemizde esnafımızla bir araya geldik. Ahilik ruhu ve geleneği üzerine sohbet ederek, bereketli işler diledik. Ziyaretlerimizde esnaflarımızdan gelen talep ve isteklerin notlarını alarak, çözüm noktasında girişimlerimizi ivedilikle gerçekleştirdik. Türkgün Gazetemizi esnaf ve vatandaşlarımıza ücretsiz olarak takdim ettik.” dedi.

MHP TOSMURDA 6 5af3d

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler