head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

 

Alanya halkının ve Alanya da yaşayanların sokakta, işyerlerinde ve hatta siyasi partilerde dile getirdiği rahatsızlığa; Alanya Belediye Başkan yardımcısı Tunahan Kasapoğlu , Alanya Belediyesi'nin Ocak ayı Meclis toplantısında açıklık getirerek; dile getirilen ve Alanya Belediyesini suçlayan ama yanlış olan bilgilere ve dedikodulara son noktayı koydu...

 TUNAHAN KASAPOĞLU 4525d

SOKAKTA Kİ KONUŞMALARA BAŞKAN KASAPOĞLU BEND ÇEKTİ.

Alanya Belediye Meclisinin tartışmalı bölümünde, yoğun inşaat yapımını dile getiren Belediye Meclis üyelerine ve Canlı yayınlanan Meclis toplantısından dolayı Alanya halkına bilgi vermek isteyen Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu söz alarak bilinen yanlışın doğrusunu dile getirdi.

Başkan Kasapoğlu; " Bizlerde bu şehirde yaşıyoruz, görüyoruz ve hem de konuşulanı duyuyoruz. Değerli Meclis üyeleri ve saygıdeğer Alanya halkımız şu hakikati bilsin istiyorum. İmara yeni açılan bölgelerin eski belde belediyelerinden kalma olduğunu herkes bilsin lütfen. Alanya Belediyemiz bugüne kadar hiç bir tarım alanını imara açmadı. Bu sorun Alanya Belediyesi'nden kaynaklanmıyor, eski belde belediyelerinin yaptığı imar çalışmalarından kaynaklanıyor. Alanya'da konut sektörü bir anda patladı. Şu anda gelecek 10 yılda yapılması beklenen sayıda konut üretiliyor. Bizler de bu yoğun yığılmaya rahmen Alanya halkımız ve Alanya'ya yerleşen misafirlerimiz için bu yoğunluğa cevap verecek şekilde çalışıyoruz."dedi.

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler