head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

DSİ ekipleri son dönemde ani ve etkili yağışların görüldüğü bölgemizde gerekli tedbirleri önceden alarak olası bir taşkına karşı dere ıslahı ve dere temizliği çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor...

DERE ISLAHI 3 acc89

Bugün Oba Mahallesinde DSİ ekiplerinin yapmış olduğu dere ıslahı ve dere temizliği çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, DSİ Alanya Şube Müdürü Ali Osman Aslan'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Toklu'nun incelemesine Oba Mahalle Muhtarı Şeref Gürkan ve Oba Mahalle Başkanı Mehmet Erdemir'de eşlik etti.

DERE ISLAHI 2 07351

Başkan Toklu "DSİ Alanya Şube Müdürü, Oba Mahalle Muhtarımız ve Mahalle Başkanımız ile birlikte Oba Mahallemizde; dere ıslah çalışmalarının, dere temizliğinin yapıldığı bölgede inceleme gerçekleştirdik. Bölgede olası bir taşkına karşı DSİ ekiplerimiz önceden önlemlerini alarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaç olan bölgelerde ise gerekli bakım ve onarım çalışmaları yürütülüyor." ifadelerine yer vererek bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

DERE ISLAHI 4 a4f66

MUHTAR GÜRKAN'DAN TOKLU'YA TEŞEKKÜR...

Oba Mahalle Muhtarı Şeref Gürkan, Mahallesinde yürütülen dere ıslah ve dere denizliği çalışmaları için İlçe Başkanı Mustafa Toklu'ya teşekkür ederek olası bir taşkının önüne geçtiklerini ve Oba Mahalle sakinlerinin daha rahat bir kış sezonu geçireceklerini belirtti.

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler