head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

32. yılını doldurmaya hazırlanan Yükseller İletişim, organizasyon sektörüne dev bir gala gecesi ile "Merhaba" demek için kolları sıvadı. Yükseller Event'in düzenlenecek olan tanıtım ve gala gecesi ünlüler geçidine sahne olacak...

MUHTEŞEM GALA 3 9879b

ILLUSION Event Hall, 21 Aralık 2022 Çarşamba günü dev bir gala gecesine daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Alanya'da sektörün öncü firmalarından olan Yükseller İletişim, 32. yılında dev bir sürpriz yapacak. Abdulhadi Yüksel, ortağı Hakan Hodlioğlu ile birlikte 'Yükseller Event' adlı yeni kurulan organizasyon şirketleri için tanıtım, ödül töreni ve gala gecesi düzenleyecek. Genç iş insanı Yüksel, "32 yıllık ticari geçmişimizi organizasyon sektörüne de adım atarak taçlandırmak istedik. Üstlendiğimiz bu organizasyon Türkiye çapında ses getirecek bir etkinlik olacağı için, Alanya'nın da tanıtımına büyük katkı sunacak" dedi.

MUHTEŞEM GALA 2 b387e

ÜNLÜLER GEÇİDİ YAŞANACAK...


Illusion'da yapılacak geceye çok sayıda ünlü isim katılacak. 18.00'de kokteylle başlayacak olan gecede Şenol İpek ve Buket Aydın sunuculuk yapacak. Ünlü sanatçılar Işın Karaca ve Hande Yener ile Ece Mumay, oyuncu Wilma Elles, sanatçı Umut Akyürek ve daha birçok ünlü ismin katılacağı dev gala gecesine, Alanya protokolü, siyasetçiler, sanatçılar, basın mensupları, çok sayıda tanınmış iş insanı ve sponsor firma temsilcileri katılacak.

MUHTEŞEM GALA 4 8dfc9

BİLETLER PARTİKOLİK'TE...


Konserler hakkında bilgi veren Yükseller Event ortağı Abdulhadi Yüksel, " Saat 18.00'de kokteylle başlayacak ilk programımızın ardından, saat 22.00'de ikinci programımız start alacak. Biletleri satışa çıkan ikinci programda Işın Karaca ve Hande Yener sahnede olacak. Biletler ise Yükseller Event ekibi, Partikolik ekibi ve Illusion Event Hall'ün internet sitesi www.illusionevent.com'dan temin edilebilecek" dedi.

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler