head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Alanya İlçe Başkanlığı, bugün dualarla hizmete açıldı...

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Alanya İlçe Başkanlığı  açıldı. Oba Mahallesi’nde bulunan EMŞAV Alanya İlçe Başkanlığı’nın açılış töreninde şehitler dualarla anıldı. Saat 16.00’da gerçekleşen açılış törenine Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz, EMŞAV Alanya İlçe Başkanı Abdulkadir Tanrıtanır, EMŞAV Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Bülbül, ALTSO Başkanı Eray ERDEM, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘ALANYA’YA HAYIRLI OLSUN’...


EMŞAV Alanya İlçe Başkanı Abdulkadir Tanrıtanır, “Beni bu göreve layık gören EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz’a teşekkür ederim. Görevimi layıkıyla yapacağıma şüpheniz olmasın. Bugün bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Alanya’ya hayırlı olsun” dedi.

 

‘ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’...


EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz, “1998 yılında görevleri başında şehit olan polislerimizin aileleri ile gazilerimiz tarafından Emniyet Genel Müdürlüğümüzün desteği ile ilk etapta Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Derneği olarak kurulmuş, çalışmalarına Ankara’da başlamıştır. 2010 yılında Vakıf statüsüne geçmek için tüm çalışmalar tamamlanmış, 2011 yılında Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Derneği fesh edilerek; Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı kurulmuştur. Vakfımızın Genel Merkezi Ankara ilindedir. Ayrıca Ülkemizin çeşitli bölge ve illerinde temsilciliklerlimiz bulunmaktadır. Alanya’da şuanda 4’ü emekli 12’si çalışan gazimiz var. 15 tane de şehit ailemiz var. Yaklaşık 25 yıldır Emniyet Teşkilatı’nın 5 bin civarındaki şehit ve gazi ailelerinin sorunlarını tespit edip çözüm bulmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

‘ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ İÇİN AKAN SULAR DURUR’...


Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için emniyet güçlerimizle 7 gün 24 saat çalışıyoruz. EMŞAV, bütün şehit ve gazi aileleri ile birlikte ayrım gözetmeksizin çalışacaktır. EMŞAV Alanya İlçe Başkanı Abdulkadir Tanrıtanır, bulunduğu koltuğa güç verecek bir isim. Şehit aileleri ve gazilerimiz için akan sular durur. Alanya için atılan bu adım için Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı’na teşekkür ederiz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Gazeteler