head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz, mutabakat çağrısı yaptığı açıklamasında "Herkesi kucaklayacak bir yönetime ihtiyaç var" dedi...

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Tunahan Toksöz, yaptığı açıklamada "ALTSO seçim sonuçlarına herkesin saygı göstermesi gerekmektedir. Alanya ticareti daha fazla meşgul edilmemelidir.
Seçim süresince belirttiğimiz gibi bu şehrin birlik ve beraberlik içerisinde olabilecek bir ALTSO yönetimine ihtiyacı var.
Gaye hizmet ise ticaret odası seçim sonuçları dikkatle okunmalı.
Bu sonuçlara bakıldığında, bizimde her defasında dile getirdiğimiz gibi bu şehrin “herkesi kucaklayacak bir yönetim” arzusu içerisinde olduğu söylenebilir. Tunahan Toksöz olarak benim içinde bulunduğumuz süreçte tüm adaylara önerimdir.
ALTSO Yönetimi her kesimden iş insanımızın yer aldığı bir yapı ile yönetilmelidir. Bu şehirde toplumsal mutabakat esastır. Adaylara destek vermiş, oy kullanan tüm iş insanlarımızın tamamının temsil edildiği bir ALTSO herkesin desteğiyle birlikte yönetilmelidir. Bizim bu teklifimiz, seçim öncesi, seçim dönemi ve sonrası hatta bugünde aynı çizgide olduğumuza en güzel kanıttır" dedi.

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler