head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’in kış turizmine yönelik açıklamaları turizm sektörünün önde gelen ve uluslararası yayın yapan turizm haber sitelerinde yer buldu...


Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem geçtiğimiz günlerde Alanya’nın kış döneminde yaşadığı sıkıntılara ve Alanya’nın zenginliklerine işaret ederek, çözüm önerilini sunmuştu. Erdem’in açıklamaları önde gelen haber sitelerinden www.eurovizyon.co.uk’un da gündemine geldi. Ünlü internet sitesi, “Turizmde farklı seçenekleri parlatmanın zamanı geldi” başlıklı haberinde Erdem’in “Alanya’nın yaz turizmi denince akla gelen ilk lokasyonlardan biri olması elbette gurur verici, ancak şehrin gerçek potansiyeli bununla sınırlandırılamayacak ölçekte” şeklindeki açıklamalarına yer verdi.


EUROBUSİNESSLİFE’DA ERDEM’İN AÇIKLAMALARININ ÖNEMİNE VURGU YAPTI...
İş dünyasının tanınan internet haber portallarından www.eurobusinesslife.com’ da Eray Erdem'in projelerine yer verdi. Ünlü internet sitesi, “Turizm Potansiyelini Geliştirecek Projelere İhtiyaç Var” başlığı ile verdiği haberde Erdem’in “Alanya’da turizmin 12 aya yayılması uzun yıllardır hedefleniyor. Aslında bu bağlamda önemli çalışmalar da yapıldı. Ancak, son yıllarda normal süreçler yaşamadık. Pandemi başta olmak üzere Ukrayna – Rusya savaşı ve ambargolar derken süreç bizi çok alışık olmadığımız dönemlere taşıdı. 12 ay turizm derken turizmi 3 ay yapsak kar sayacağımız süreçlerin ardından çabuk reaksiyon göstererek önemli hamlelerle sektörü toparlamaya başladık. Bu tür kriz süreçlerinin etkileri çabucak silinmiyor. Alanya’da kış dönemleri ekonomik açıdan zorlu geçer, bu nedenle de kış dönemine ilişkin projeler uzun yıllardır konuşuluyor. Bu yıl nispeten daha olumlu bir hava beklesek de kış dönemi için kalıcı çözümlere ihtiyaç var.“ şeklindeki açıklamasına dikkat çekti.

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler