head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı Bilal Gömeç, Cikcilli Mahallesi, Mevlüt Çavuşoğlu Bulvarı Yeni Çevre Yolu üzerinde seçim çalışmalarını yürüteceği ofisini kalabalık ve görkemli bir törenle açtı...

whatsapp image 2022 10 22 at 162554 645d5

Alanya protokolünün de katılım sağladığı seçim ofisi açılışına ALTSO üyeleri ve davetliler yoğun katılım gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreni Kur’an tilavetinin okunmasıyla devam etti.

whatsapp image 2022 10 22 at 162552 2 22395

Açılış töreninde misafirlerini ekibiyle birlikte karşılayan ALTSO Başkan Adayı Gömeç yaptığı konuşmasında “ALBİMO Mobilya olarak Alanya’nın bize verdiği destekle küçük bir atölyeden bugün Türkiye’nin 81 iline ürün gönderen, 65 ülkeye ihracat yapan bir Alanya firması olduk. ALBİMO Mobilya olarak bu bilgi birikimimizi Alanya’ya, Alanya sanayisine yansıtmak istiyoruz. Bacasız fabrikalar yapmak istiyoruz. Çıktığımız Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkan adaylığı sürecinde ekibimle beraber Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayıyım. Sizlerin desteğini bekliyorum. Projelerimiz, altyapımız, ekibimiz hepsi hazır. Allah izin verirse 5 Kasım’da sizlerle beraber bu işlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Sizlerin güçleri ve duasıyla, rabbimin izniyle 6 Kasım’da sizlerle beraber bayrağı çekeceğiz. Alanya Ticaret ve Sanayi Odasını ‘Ortak akıl’ ile yöneteceğiz. Bu bizim kırmızı çizgimizdir. Tabi, ‘Biz neden aday olduk? sorusunu kendimize soruduğumuz zaman, 14 yıllık bilgi ve tecrübemizle Bursa İnegöl’deki fabrikamızla birlikte ekip arkadaşlarımız ‘Senin Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanı olman gerekiyor’ dediler. ‘Daha zaman erken’ dedim. Arkadaşlar ise ‘Şimdi zamanı. Bilgi birikimini Alanya ticaretine, Alanya sanayisine, bacasız fabrikalar yapmaya ve Alanya’ya her türlü hizmet etmek için elinden geleni yaparsın’ dediler. Bizler de ‘Siz böyle layık görüyorsanız ekip arkadaşlarımızla beraber bu işlere karar verdik’ dedik. Rabbimin izniyle sizlerin duasıyla inşallah sizlerle beraber başaracağız. Sizin gibi dostlar olduğu sürece Alanya’nın Türkiye’nin sırtı yere gelmez. Katılım gösteren herkesten Allah razı olsun. Ayağınıza sağlık” dedi.

whatsapp image 2022 10 22 at 162553 1 574bb

ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç’in konuşmasının ardından seçim ofisinin kurdelesi dualar ile kesildi.

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler