head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

Erasmusdays kapsamında Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu 'na 1 haftalık çalışma ziyaretine gelen Slovenyalı öğretmen ve öğrenciler Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz'ı makamında ziyaret etti...


Ziyaret sırasında uzun ve faydalı bir eğitim toplantısı yapılarak ilerde yapılacak yeni işbirlikleri konuşuldu.Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz Erasmusdays günlerinde yapılan etkinlikler için Okurcalar'a Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.Yusuf Yılmaz, AB projelerinde önemli olanın kalite projeler üreterek sürdürülebilir işbirlikleri oluşturmak olduğunu ve bunu da Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu'nun çok başarılı bir şekilde ortaya koyduğunu söyledi. Sıcak karşılama ve samimi toplantı ortamından çok memnun olan Sloven okulu temsilcileri ve kafile başkanı David Ivacic de Yusuf Yılmaz 'a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

ERASMUS 2 68c22

Slovenya'dan Okurcalar' a gelen Erasmus+ katılımcıları bir hafta boyunca Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu'nda Erasmusdays etkinliklerine katılacak ve dijital eğitim, sınıf dışı öğrenme konularında bilgi alışverişinde bulunacaklar.
Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu Müdürü Kadir Uzun da Slovenyalı katılımcılar ile birlikte okullarına Avrupa'dan gelen katılımcı sayısının 45'e yükseldiğini ve okulunun artık Avrupa'da bilinen ve uluslararası kimlik sahibi bir kuruma dönüştüğünü, bununla gurur duyduğunu ifade etti.
Okulun Erasmus+ proje koordinatörü Serkan Ersoy destekleri için İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Okul Müdürü Kadir Uzun 'a teşekkür etti.Serkan Ersoy
Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu'nun bundan sonraki ilk Erasmus+ hareketliliğinin de mart ayında 4 öğrenci ve 2 öğretmen ile Slovakya'ya yapılacağını, yolculuk için hazırlıkların şimdiden başladığını söyledi.

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler