head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Mahmutlar'da akşam saatlerinde korkunç bir cinayetin işlendiği bildirildi...

Alanya Jandarma komutanlığı birimlerinden aldığımız  ilk bilgilere göre, bir baba oğlunu öldürdü. Cinayetin Mahmutlar Mahallesi, Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldiği belirtilirken, çok sayıda jandarma ekibinin olay yerinde olduğu vurgulandı.

 

BABA 28 YAŞINDAKİ OĞLUNA KURŞUN YAĞDIRDI...

Olay, akşam saatlerinde  Mahmutlar Mahallesi Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Henüz bilinmeyen nedenle babası D. G. (50) ve oğlu Cihat Gönültaş (28) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba D. G. belindeki  7,65 mm çapındaki tabancayı çıkararak oğlu Cihat Gönültaş’ın üzerine doğru ateş açtı.

Tabancadan çıkan 4 kurşun Cihat Gönültaş’ın sol göğüs ile  sol ve sağ  bacağına isabet ederek ağır yaraladı. Çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma baba D. G.’yi gözaltına alırken, sağlık ekipleri ise kanlar içinde yere yığılan oğlunu ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan talihsiz genç doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamanı yitirdi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler