head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, ticaretin her bireyine temas etme anlayışıyla Mahmutlar’da esnafları ziyaret etti. Erdem’in çalışma arkadaşları ile yaptığı ziyaretler iş insanları tarafından takdirle karşılandı...

ERAY MAHMUTLARDA 2 bdf97

5 Kasım 2022 tarihinde yapılacak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Organ Seçimlerinde başkan adayı olarak çalışmalarını sürdüren Turizmci Eray Erdem, “Tercih sizin Alanya hepimizin” sloganı ile çıktığı yolda seçim çalışmalarını farklı bir seviyeye taşıyor.

ERAY MAHMUTLARDA 3jpg 289cb

“En büyük projem ortak akıl” diyerek sık sık ticaretin tüm paydaşlarının yanı sıra kenti yöneten dinamikler ve sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket edeceğini vurgulayan Erdem’in son adresi Mahmutlar oldu.

ERAY MAHMUTLARDA 5jpg 4c8b9

KİLOMETRELERCE YOL YÜRÜDÜ...

Daha önce Konaklı, Türkler, Avsallar, İncekum ve Okurcalar’da bulunan tüm esnafları ziyaret eden Erdem, Mahmutlar’da da adeta sıkmadık el bırakmadı. 2 gün boyunca kilometrelerce yol yürüyüp iş insanlarına selam vererek “hayırlı olsun” diyen ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, özellikle ticaretin tüm paydaşlarının ortaklaşa hareketi ile Alanya ticaretini geliştirmek için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi.

ERAY MAHMUTLARDA 4jpg 3fda4

“BENİM İÇİN BİR ONUR”...

Kalabalık çalışma arkadaşları eşliğinde yorulmak bilmeden tüm iş insanlarına ulaşmaya çalışan ALTSO Başkan Adayı Erdem, “Batı bölgesindeki esnaflarımızı ziyaret ettik, ellerini sıktık, hayırlı olsun dedik. Oda üyesi olsun olmasın ALTSO’dan ticarete dair talepleri olup olmadığını sorduk. Kilometrelerce yol yürüdük, ancak iş insanlarımızın bizi samimiyetle karşılaması bizi mutlu etti. Bu durum benim ayrıca bir gurur kaynağı oldu. Tek üzüldüğüm ziyaret ettiğimiz tüm iş insanlarımız ikramda bulunmak istedi. Ama yolumuz uzun ve zamanımız kısıtlı olduğunda her iş insanımız ile çay içmeye vaktimiz olmadı. Bunun dışında gösterilen ilgi ve destek motivasyonumuzu iki kat daha arttırdı.” diye konuştu.

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler