head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi ekiplerinin Alanya'nın batısından sonra doğuda Demirtaş bölgesinde başlattığı yol ve asfalt seferberliği sürüyor...

HİZMET YASASI 2 46b9c
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in Demirtaş, Sapadere, Özvadi, İmamlı, İspatlı, Yeşilöz ve Büyükpınar mahalleleri için söz verdiği 35 kilometre asfaltta sona yaklaşıldı. Yeşilöz, Şıhlar, İmamlı ve Sapadere mahallelerinde Alanya Belediyesi ekiplerinin asfalt çalışmaları tamamlanırken Alanya Belediyesi ekipleri bir yandan da Beyreli ve Çamlıca mahallelerinde yol düzenleme ve asfalt hazırlığı çalışmalarını sürdürüyor.

HİZMET YASASI 3 ad29c

DEMİRTAŞ MERKEZE 12 METRELİ İMAR YOLU GELİYOR...

Demirtaş Mahallesi merkezinde ise bölgenin kalkınmasına büyük katkı sağlaması planlanan 12 metreli imar yolunda istinat duvarı ve yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Alanya Belediyesi'nin Demirtaş ve çevresindeki yol ve asfalt seferberliğinden çok memnun olduklarını söyleyen mahalle sakinleri, Başkan Yücel'in hizmetleri ile Demirtaş ve çevre mahallelerin sosyal ve ekonomik yönden kalkınmasının önünün açıldığını vurguladılar. Demirtaş sakinleri, ayrıca daha önce çamur ve toz olan yollardan kurtuldukları için çok mutlu olduklarını belirterek Başkan Yücel'e teşekkür ettiler.

HİZMET YASASI 4 e07c2

BAŞKAN YÜCEL: “DEMİRTAŞ VE ÇEVRESİNE BU YIL 35 KİLOMETRE ASFALT YAPTIK”...

Alanya merkez, kırsal ve Batı mahalleleri gibi doğu mahallelerinde de aralıksız olarak çalıştıklarını söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu yıl Demirtaş ve çevresine 35 kilometre asfalt yaptıklarını belirterek, “Bölgemizde yol ve asfalt çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. Çalışmaların devam ettiği yeni yollarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

HİZMET YASASI 5 9dfed

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler