head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası - ALTSO Başkan adaylı iş insanı Bilal Gömeç, seçim tarihi yaklaşırken sektör temsilcilerini ağırlamaya devam ediyor. Gömeç ve ekibi son olarak Alanya’nın önde gelen oda başkanlarıyla ve yönetim kurulu üyeleriyle nezaket ziyaretinde bir araya geldi...

GÖMEÇ VE ODA BAŞKANLARI 2 96a20

ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç ve ekibi seçim faaliyetlerine hız kesmeden devam ederken seçim ofisinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Alanya’nın önde gelen on kadar STK’sının ve odasının başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

GÖMEÇ VE ODA BAŞKANLARI 5 740b9

Aralarında Bakkallar Odası Başkanı Veliddin Yenialp, Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir, Metal İşleri Odası Başkanı Alirıza Açman, Minibüsçüler Odası Başkanı Paşa Özkan, Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Gök, Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya’nın kalabalık bir heyet, ALTSO Başkayı Adayı Gömeç’e seçim merkezinde nezaket ziyaretinde bulundu.

Büyük bir dostluk içinde geçen ve Alanya’nın sorunlarıyla ihtiyaçlarının da görüşüldüğünü bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Gömeç; “Alanya’mızda hizmet gösteren çok sayıda STK ve meslek odasının seçim merkezimizi ziyaret etmelerinden büyük mutluluk duyduk. Her zaman omuz omuza çalışmak zorunda olan bu değerli misafirlerimiz bizim en büyük hedeflerimiz arasında yer alan Alanya’yı bir araya getirme amacımızın en büyük paydaşları olacak. Bu ziyareti bu amacımızın önemli bir göstergesi olarak değerlendiriyorum. Seçilmemizin ardından en yoğun mesaiyi kendileriyle gerçekleştireceğimiz dostlarımızın bu ziyareti şahsım ve ekibim için her anlamıyla çok değerliydi” dedi.

GÖMEÇ VE ODA BAŞKANLARI 3 b8cb9

Birlikte Olmak Güzel Olacak...

Gömeç nezaket ziyaretinin ardından kısaca şu değerlendirmelerde bulundu; “ALTSO adaylığım süresince çok değerli kazanımlar elde ediyorum. Bu süreçte en fazla önemsediğim unsurların başında her bir talebin mutlak takipçisi olmak geliyor. Değerlerimizi “ortak akıl” ile şekillendirirken prensip olarak tüm paydaşlarımızın değerleriyle örtüşmesini kendimize görev biliyoruz. Ortak değerleri belirlememizin ardından aynı bakış açısıyla yola çıkacağız. Tüm paydaşlarımızla birlikte olmak güzel olacak. Bizim en önemli vizyonumuzun çalışmanın merkezde olduğu ancak paydaşlarımızın ve hiç kimseyi dışarda bırakmadan tüm Alanyalıların ortak aklı ile ilerlediği organizasyonlar oluşturabilmek olduğuna inanıyorum. Bu kapsamda da dostlarımıza bu değerli ziyaretleri için şükranlarımı sunuyorum.

GÖMEÇ VE ODA BAŞKANLARI 4 25324

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler