head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

 

Yaklaşık 7 ay önce Alanya Ticaret ve Sanayi Odası - ALTSO Başkan adaylığı yolculuğuna çıkan iş insanı Bilal Gömeç, seçim tarihi yaklaşırken ekibine önemli isimleri katmaya devam ediyor. Son olarak Alanya’da çeşitli yatırımları bulunan ve girişimci kimliğiyle tanınan İran asıllı iş insanı Morteza Fard, Gömeç’in ekibine dâhil oldu...

BİLALE GÜÇ 2 5aa4d

ALTSO Başkan Adayı Gömeç, Morteza Fard’ın ekibine dâhil olmasıyla ilgili “Hepimizin ortak bir hayali var. Çok daha yaşanılası ve çok daha iyi bir Alanya. Bu yolda çok değerli ve Alanyamızın farklı kesimlerinden gelen güçlü bir ekiple birlikte seçim çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Hedeflerimiz arasında yurtdışından Alanya’da yatırımcı olan veya yatırım yapmayı planlayanlara danışmanlık hizmeti vereceğimiz bir birim kurmak da var. Morteza Fard gibi değerli yatırımcıların ekibimizde olmasını bu nedenle önemsiyoruz. Kendisine gücümüze güç kattığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Morteza Fard da ALTSO Başkan Adayı Gömeç’in ekibine katılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada “Bilal Gömeç’in kapsayıcı kişiliğine ve herkese eşit mesafede durarak Alanya için büyük bir özveriyle çalıştığına yakından şahit oldum. Bu güzel şehirde yatırımları olan bir girişimci olarak desteğimi fazlasıyla hak ettiğini düşündüm ve gönüllü olarak çalışmalarına destek olmak istedim. Umarım bu beraberliğimiz iyiliğe vesile olur ve sonunda kazanan Alanya olur” dedi.

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler