head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

 

17. Alanya Uluslararası Caz Festivali, ikinci gününde iki muhteşem ismi ağırladı. Deniz Taşar ve Steffen Morrison’un sahne aldığı gecede binlerce kişi caz coşkusu yaşadı...

JAZZ FESTİVALİNDE 2.GÜN 2 63aaa

Alanya Belediyesi’nin en büyük kültür-sanat etkinliklerinin başında gelen Alanya Uluslararası Caz Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Tarihi Kızılkule önünde 4 gün sürecek caz festivalinin 2. akşamında ilk konuk Deniz Taşar oldu.

JAZZ FESTİVALİNDE 2.GÜN 3 51f82

Kendine has vokal tavrı ve ses rengiyle Türkiye'deki caz vokaline yepyeni bir soluk getiren ve son zamanlarda caz müziğe kazandırdığı eserleriyle cazın sınırlarını oldukça genişleten şarkıcı, şarkı yazarı, tasarımcı ve multidisipliner sanatçı, sevilen parçalarını Alanyalı caz severler için seslendirdi.

JAZZ FESTİVALİNDE 2.GÜN 4 6f368

STEFFEN MORRİSON’A YOĞUN İLGİ...

17. Alanya Uluslararası Caz Günleri’nde Deniz Taşar’ın ardından Steffen Morrison sahne aldı. Dinleyicinin kalbini ve ruhunu sarsan müzikleriyle ünlü Steffen Morrison’a ilgi büyük oldu. Hem özgünlükle sahnelediği tutkulu performansları hem de dış görünüşü ve sesi ile geniş bir izleyici kitlesine hitap eden Morrison, dünyaca ünlü Port of Rotterdam North Sea Caz Festivali'ndeki muhteşem performansının bir benzerini de Alanya’da gerçekleştirdi.

JAZZ FESTİVALİNDE 2.GÜN 5 1f59c

Sahneye her çıkışında kendisine hayran bıraktıran Steffen Morrison, tarihi Kızılkule meydanındaki caz severleri de kendisine hayran bıraktı. Deniz Taşar ve Steffen Morrison’un yaklaşık 2 buçuk saat süren performanslarının ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel gruba çiçek ve Alanya’ya özgü ipek kozasından yapılma caz motifli tablo hediye etti.

JAZZ FESTİVALİNDE 2.GÜN 6jpg cceea

BU AKŞAMIN KONUKLARI MAYA AZUCENA VE CARLTON JUMEL SMITH...

Caz Festivali’nin bu akşam gerçekleşecek 3. gecesinde ise ünlü caz sanatçıları Maya Azucena ve Carlton Jumel Smith sahne alacak. Binlerce kişinin akın etmesi beklenen programa tüm Alanyalıları davet eden Başkan Yücel, “Bu heyecana ortak olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı saat 20.00 itibariyle Kızılkule önünde oluşturduğumuz festival alanımıza davet ediyorum” dedi.

JAZZ FESTİVALİNDE 2.GÜN 7 b12be

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler