head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in büyük önem verdiği bisiklet yollarına bir yenisi daha ekleniyor. Batı bölgesinde Türkler-Payallar-Konaklı Mahalleleri arasındaki 4 km’lik sahil bandında gerçekleştirilecek proje için çalışmalara başlandı...

SAHİL 2 0f939

Geçtiğimiz günlerde Ankara İlbank ve Alanya Belediyesi’nin müşterek kontrollüğünde yer teslimi yapılan Türkler-Payallar-Konaklı mahalleleri arası 4000 metre uzunluğundaki bisiklet ve yeşil yürüyüş yolu projesinde hafriyat çalışmalarına başlandı. Fen İşleri ekiplerince yürütülen çalışmalarla sahil bandında dolgu çalışmaları yapılıyor.

SAHİL 3 da308

BATI BÖLGESİNİN CAZİBESİ ARTACAK...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bu projemizin batı bölgemizin adeta çehresini değiştireceğine inanıyorum. 4 km’yi kapsayan projemizde Türkler, Payallar, Konaklı bölgemizde sahil boyunca 240 cm genişliğinde gidiş-dönüş bisiklet yolu yapılacak. Bisiklet yolunun deniz tarafına 1440 m yeşil yürüyüş yolu, dinlenme terasları, fitness aletleri, oturma bankları, ağaçlandırma çalışmaları ile sosyal alanlar oluşturulacak. Bugün attığımız imzaların bölgemiz ve Alanya’mız adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler