head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

 

Yoğun talebi dikkate alarak Antalya'ya yönelik kış dönemi charter programlarını genişleten Rus havayolu şirketleri biletleri satışa sundu...

Alanyalı turizmcileri heyecanlandıracak talep! Kışın da Türkiye'ye uçmaya devam edecekler.

Alanya'nın  önemli turizm pazarı Rusya’da Rus havayolu şirketleri Red Wings ve AZUR havayolları sonbahar-kış sezonu için Rusya'nın birçok şehrinden Antalya'ya uçuş programlarını genişletmişti. Havayolu şirketleri Antalya uçuşlarıyla ilgili biletleri web sitelerinden satışa sundu.

 

RED WİNGS KIŞIN 5 ŞEHİRDEN ANTALYA'YA UÇACAK...

Red Wings havayolu, kış sezonunda Yekaterinburg, Samara, Ufa, Kazan ve Mahaçkale şehirlerinden Antalya'ya uçacak. Red Wings Yekaterinburg'dan Antalya'ya 1 Kasım'dan itibaren haftada bir kez uçuş düzenleyecek. Red Wings yaz sezonunda haftada Samara'dan haftada 4 uçuş düzenlediği Antalya seferlerini kışın 1'e indirecek.

 

AZUR AİR 7 ŞEHİRDEN ANTALYA'YA UÇACAK...

AZUR havayolları Moskova, Yekaterinburg, Kazan, Ufa, Mineralnye Vody, Soçi ve Samara olmak üzere 7 şehirden Antalya'ya kış charter uçuşları düzenlemeye devam edecek. Bu uçuşlarla tur operatörleri ANEX Tour ve Intourist'in paket tur müşterileri Antalya'ya taşınacak.


Azur Air Yekaterinburg'dan Antalya'ya kış döneminde haftada 3 gün tur düzenleyecek. Kışın Türkiye'nin turistler arasında talep gördüğünü belirten Rus seyahat acentaları “Kışın uçuşlara açık olan yabancı destinasyon sayısı çok fazla değil ve sezon dışında kaliteli oteller yaz aylarından daha uygun fiyatlar sunacak” dedi.

 

 

 

Gazeteler