head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Alanya’da uzun yıllar gazetecilik yapan Fazıl ve Ahmet Tunç’un anneleri Hayriye Tunç, yaşlılığa bağlı olarak yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybetti...

ALANYA'DA HERKES TARAFINDAN  SEVİLEN GAZETECİ KARDEŞLERİN ANNE ACISI...

Yeni  Alanya Gazetesi’nde uzun yıllar haber müdürü olarak görev yaptıktan sonra Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü görevini üstlenen, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) eski başkanlarından Fazıl Tunç ile halen AGC Yönetim Kurulu Üyesi olan gazeteci Ahmet Tunç, eğitimci Halit Tunç ve iş kadını Meral Tunç’un anneleri Hayriye Tunç (86) yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

FAZIL 4ecc7

Fazıl Tunç ,annesinin vefatını; "Güzel yüzlü, güzel kalpli annemiz melek oldu. Cennet mekanın olsun annem" sözleri ile duyururken;

AHMET 2 e2f2a

Annesinin ölüm haberini sosyal medyadan duyuruna Ahmet Tunç, “Onu anlatmaya kelimeler yetmiyor. Her anne değerli ama o çok özel bir kadındı. Maalesef kaybettik. Mekanı cennet olsun. Cenazemiz bugün (03.09. 2022) ikindi namazının ardından Gazipaşa Çivlik’te Aile Mezarlığı’na defnedilecek” dedi.

Alanya Güneşi Gazetesi ailesi olarak, merhumeye rahmet ve Tunç kardeşler ile bütün aile bireylerine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Gazeteler