head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

 

Alanya'da yaptırdıkları turizm meslek yüksek okulu ile gençlerin eğitimine ışık olan hayırsever ve turizmci iş insanı Serhat Kayış; Alanya da bulunan XPERIA isimli otellerinde, her milli bayramda coşkuyu ve Bayrak -Vatan aşkını otelinde bulunan konukları ve çalışma arkadaşları ile yaşayarak; milli bilinci her yıl aynı aşkla ve coşkuyla yaşıyor, yaşatıyor.

SERHAT KAYIŞ OTELİ 30 AĞUSTOS 1 c3e28

Yüksek turizm sezonunun yaşandığı bu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da akşam yemeğinin verildiği salonu ve açık büfeyi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk bayrağı desenleri ile süsleten Turizmci Serhat Kayış, konuklarından büyük alkış aldı.

SERHAT KAYIŞ 16e1c

Gazetemize açıklama yapan XPERİA otelleri yönetim kurulu başkanı Serhat Kayış: "100.yılını yaşadığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Çok gururluyuz. Ve bu gururu otelimizde ki çalışma arkadaşlarımız ile konuklarımıza da yaşatmak istedik. Rusya ve Ukrayna savaşı bir kere daha gösterdi ki, özgürlük demek vatan demektir. Özgürlük demek bayrak demektir. Özgür vatanın olmadığında hiçbir değerin ve özel yaşamında olmuyor. Daha önce otellerimizde konaklayan Ukraynalı ve Rus misafirlerimizde bu anlamda mesajları ile bayramımızı kutladılar. Yaşasın Milletimiz ve devletimiz " diyerek duygularını ve mutluluğunu dile getirdi.

SERHAT KAYIŞ OTELİ 30 AĞUSTOS 2 78000

XPERIA otelinin aşçıbaşı Habib Filiz yaptığı açıklamada; " 16 yıllık aşçıyım ve mesleki tecrübemi vatan aşkımızla harmanlayarak, arkadaşlarımla bu süslemeleri aşkla yaptık.20 kişilik kadromuz ile müşterilerimizin sağlıklı ve hijyenik yemekleri için var gücümüzle yapıyor  ve işimizi severek çalışıyoruz" dedi.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler