head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Alanya’nın hayırsever iş insanı Aycan Fenercioğlu, farklı mahallelerden 120 çocuğun katılımıyla sünnet şöleni düzenledi...

Cikcilli Mahallesi’ndeki Olive Garden’da düzenlenen sünnet şölenine; 

--Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer,

--ALTSO Başkanı Mehmet Şahin,

--Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan,

--Alanya Emnitet Müdürü Murat Kenan Patat,

--Alanya Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı,

--Alanya Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Ahmet Çelik,

--Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, oda başkanları, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FENERCİOĞLU SÜNNETİ 2 4e854

Tören kapsamında 120 çocuk erkekliğe ilk adımını atmış oldu. Ayrıca şölende çeşitli animasyon palyaço gösterilerinin yanı sıra ikramlar da yer aldı. Oldukça neşeli bir atmosferde gerçekleştirilen şölende çocuklar aileleriyle birlikte bol bol eğlendi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer; “Bugün burada 120 evladımız erkekliğe ilk adımını atıyor. Dolayısıyla hem dinimizin bir gereğini, Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getiriyorlar, hem de gelenek ve göreneklerimizi yaşatıyorlar. Başta Aycan Bey olmak üzere tüm ailesine ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Tabii Aycan Bey müftülüğümüz, muhtarlarımız ile işbirliği içerisinde bunu yerine getiriyor. Az önce kendisi bunun ilk olduğunu ve bundan sonra da geleneksel olarak devam edileceğini dile getirdi. Biz ‘Hayırda yarışırız’ düsturu ile hareket eden insanlarız. İnşallah Aycan Bey de bir örnek olur bu anlamda. İnşallah bundan sonra da Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz, Milli Eğitim, Müftülük ve muhtarlarımızla işbirliği içerisinde bu şekilde nice hayırlara imza atabiliriz. 120 evladımızın vatana millete hayırlı insanlar olmasını temenni ederim” diye konuştu.

FENERCİOĞLU SÜNNETİ 3 6f737

Sünnet şölenini düzenleyen hayırsever iş insanı Aycan Fenercioğlu yaptığı konuşmada; “120 evladımız bugün erkekliğe ilk adımını attı. Alanya’nın her mahallesinden misafirimiz var. Ne zamandır bu töreni planlıyorduk. Yaz tatilinin de gelmesiyle Ağustos ayında böyle bir organizasyon düzenledik. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada erkekliğe ilk adımı atan evlatlarımız, inşallah vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olurlar. Biz de buna vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Rabbim izin verirse bu organizasyonu her sene yapmayı planlıyoruz” dedi.

FENERCİOĞLU SÜNNETİ 4 f6af1

 

 

 

 

Gazeteler