head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Başkan Adem Murat Yücel, Alanya genelinde öğrencilerin sosyal ve fiziksel donatıları yüksek ortamlarda eğitim-öğretim yapabilmelerini sağlamak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor...

OKULDA 2 0550c
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in çalışmalarıyla Alanya'ya yeni eğitim yuvaları kazandırılırken, aynı zamanda mevcut okulların derslik ve benzeri eksikliklerinin giderilmesi için de Alanya Belediyesi ekipleri tarafından hummalı bir çalışma kesintisiz olarak sürdürülüyor. Son olarak Alanya Tahir Tuluk Ortaokulu'nda yeni derslik yapımı için çalışma başlatıldı.

OKULDA 3 fe733

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR...

Alanya Tahir Tuluk Ortaokulu Okul Aile Birliği Üyeleri, “Talebimiz üzerine Alanya Belediyesi tarafından okulumuza derslik kazandırma çalışmaları çerçevesinde iki adet derslik yapılıyor. Böylelikle, öğrencilerimizin daha verimli eğitim öğretim hizmeti alabilmeleri için sınıf mevcutları ideal seviyeye çekilmiş olacak. Bununla birlikte önümüzdeki günlerde boyama çalışması da yapılacak. Bu konuda her zaman olduğu gibi bizden desteklerini esirgemeyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

OKULDA 4 5e01b

BAŞKAN YÜCEL: “ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HER AN TEYAKKUZDAYIZ”...

Kentimizde yaşayan çocukların ve gençlerin iyi bir eğitim alabilmeleri için eğitimin her alanında çalışma yaptıklarını belirten Başkan Yücel, "Her zaman çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz, eğitim yerel yönetim olarak bizim birinci önceliğimiz" dedi.

 

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

 

Gazeteler