head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde olduğu gibi Kurban Bayramı Arifesinde de ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere Alanya Sosyal Hizmet Merkezi’ne 25 adet tekerlekli sandalye bağışladı...

şahinden 2 0e463

Alanya’nın marka değeri için yaptığı çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da yardım elini uzatmaya devam ediyor.

şahinden 3 e148f

Başkan Şahin, Kurban Bayramı öncesi de Alanya Sosyal Hizmet Merkezi’ne 25 adet tekerlekli sandalye bağışlayarak yine örnek oldu. Başkan Şahin’in konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama şu şekilde: “Mübarek Kurban Bayramı öncesinde 25 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vermek üzere Alanya Sosyal Hizmet Merkezi’mize teslim ettik. Hepimiz birer engelli adayı olduğumuzun bilinci farkındalık yaratmak istedik. Bu vesile ile engelleri, azimleri ile aşan tüm engelli dostlarımızın ve ailelerinin Mübarek Kurban Bayramını şimdiden tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim.”

şahinden 4 83e89

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler