head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

 

Alanya'da bulunan halk plajları ve sahiller büfelerin işgali altına girdi. İşletmeciler denizin dibine kadar attıkları şezlong ve şemsiyeler ile vatandaşların alanı kullanmasını engellerken, vatandaşları bu bölgeden çıkarılmaya çalışılıyor...

sahil işgalleri 1 62ac5

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEYİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ... 

Alanya sahilleri kimsenin babasının malı değil. Otelcilerin bir çoğu zaten usulsüz bir şekilde denizi adeta işgal etmiş durumda ve bu duruma kazanç getiren bir sektör olduğu için göz yumulsa da,sahillerde vatandaşın yürüyüş ve güneşlenme alanınında işgal edilmesi pes dedirtti.

ALANYA GÜNEŞİ HABER YORUM LOGO f0a30

ALANYA GÜNEŞİ HERKESİ DUYARLILIĞA DAVET EDİYOR... 

Ülkemizde ki bütün turistik alanlarda ki yöneticiler ve Alanya'mızda ki yetkilileri göreve davet ediyoruz.Bu kumsallar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin ortak kullanım alanıdır. Ticari kazançlara ve ülkeye turist getiren otellere  hoşgörü gösterilmesi gerekir ,Tamam ama bununda bir sınırı ve kuralı olmalıdır ve işletmeciler ile çalışanların saygın ve nezaketli bakışı olmalıdır.

sahil işgalleri 2 4cf5a

VATANDAŞLARI SAHİLDEN KOVMAK DA NE DEMEK?..

Vatandaşlar, kıyılar ile ilgili kanunu hatırlatarak, “İşletmeciler bunu önemsemiyor, belediye neden duyarsız davranıyor?” diyerek duruma tepki gösterdi.

Alanya'nın ünlü sahilleri işletmecilerin denize kadar yaydıkları şezlong ve şemsiyeler yüzünden kullanılamaz hale geldi.

Özellikle merkezden Oba Mahallesi'ne kadar uzanan bazı noktalara konulan şezlong ve şemsiyeler nedeniyle , vatandaşların denize girmekte dahi zorlandıkları gözlendi.

Ailesiyle deniz keyfi yapmaya gelen bir grup ise Ahmet Tokuş Bulvarı üzerindeki 2 numara büfenin önünden işletmeciler tarafından apar topar kaldırmasına isyan etti. Vatandaşlar kıyı kanunu hatırlatarak, "Kendi memleketimizde denize giremez olduk. Yetkilerin bu konuya bir çare bulması lazım. Lütfen bu konuya el attın" dediler.

sahil işgaller 3 ac131

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

Gazeteler