head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

 

Alanya Belediyesi'nin 20. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde ünlü sanatçı Fettah Can sahne aldı.

20.Alanya festivalinde 2 gün 2 fc788

En sevilen şarkılarını Alanya halkı için seslendiren Fettah Can ile vatandaşlar unutulmaz bir konsere şahit oldular...

20.Alanya festivalinde 2 gün 3 1c6a9

20. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali tüm coşkusuyla sürüyor. Türkiye'nin en önemli organizasyonlarından olan festivalin ikinci gününde ilk olarak DJ Serkan Sokulgan Alanya halkı ile bir araya geldi.

20.Alanya festivalinde 2 gün 10 81a24

Alanya Belediye binası arkasında gerçekleşen konser hınca hınç dolarken, on binlerce vatandaş festival coşkusuna ortak oldu.

20.Alanya festivalinde 2 gün 4 aa70a

ŞAMPİYON SERANAY SAHNEDE...

Festivalin değişilmez sunucusu Sarı Şeker Sema'nın sunduğu program kapsamında Dünya Boks Konseyi Gümüş Kemer şampiyonu olan Serenay Çetin ve hocası Serdar Avcı sahneye çıktı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel iki isme de başarılarından dolayı plaket takdim etti ve "İnşallah Serenay'ı önümüzdeki yıl Dünya Şampiyonu olarak bu sahnede ağırlayacağız" dedi.

20.Alanya festivalinde 2 gün 5 00467

FETTAH CAN’DAN UNUTULMAZ KONSER...

Eğlence on binlerce vatandaşın alkışları eşliğinde sahneye çıkan Fettah Can konseri ile devam etti. En sevilen şarkılarını Alanya halkı için söyleyen Fettah Can, alanı dolduran binlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı.

20.Alanya festivalinde 2 gün 7 1322e

Vatandaşlar Fettah Can'ın şarkılarına hep birlikte eşlik ederken, eğlence doruk yaptı.

20.Alanya festivalinde 2 gün 6 09d04

PAZAR AKŞAMI ZEYNEP BASTIK SAHNE ALACAK...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu güzel gecede vatandaşlarla buluşan Fettah Can ile birlikte sahneye çıktı. Başkan Yücel, "Alanya'mıza hoş geldiniz" diyerek başarılı sanatçıya el yapımı sedef çiçeğinden tablo ve kabak üzerine yapılmış porte hediye etti. Başkan Yücel ayrıca Fettah Can'ın ikiz çocukları için de hediyelerini verdi. Başkan Yücel ve Alanya halkı ile özçekim yapan Fettah Can, "Bizi, sizlerle böyle muhteşem bir ortamda buluşturan Alanya Belediyesi’ne, Başkanımız Adem Murat Yücel'e çok teşekkür ediyorum." dedi.

20.Alanya festivalinde 2 gün 8 dc356

Eğlencenin geç saatlere kadar sürdüğü konserler yarın DJ Faruk Sabancı ve Zeynep Bastık ile devam edecek. 

20.Alanya festivalinde 2 gün 9 5888b

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler