head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik kara kış paketini açıklayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 500 lira nakdi yardımdan, eğitim desteğine, gıda, yemek ve süt yardımından öğrencilerin temel ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar zor günlerde vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi...

 

böcek karakış paketi 2 57567

Başkan Böcek, “Sosyal belediyecilik anlayışımızla Antalya’da hiç kimse yatağa aç girmeyecek” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kış aylarında vatandaşlara destek olunması çağrısının ardından kara kış paketini açıkladı. Pandemi sürecinde olduğu gibi ağır ekonomik şartlarda bulunan ihtiyaç sahibi ailelere ekonomik desteklere devam ettiklerini belirten Başkan Böcek, kara kış paketi kapsamında sosyal kart sahiplerinin acil ihtiyaçlarını karşılaması için hemen hesaplarına 500 TL yatıracaklarını söyledi.

böcek karakış paketi 3 2a846

GIDA VE YEMEK YARDIMI...

İşsiz, gelirsiz kalmış vatandaşlara verilen gıda yardımlarının sayısını da artıracaklarını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, “Kara kış paketimiz kapsamında hasta ve yaşlı vatandaşlarımıza günlük yemek yardımlarımızı arttırarak devam ettiriyoruz. İhtiyaç sahibi ilkokul ve orta öğretim öğrencilerimize eğitim desteğimizi kesintisiz sürdüreceğiz. Küçük çocuklarımızın sağlıklı gelişimleri için aylık süt yardımlarımızı bu süreçte artarak devam ettireceğiz” dedi.

böcek karakış paketi 4 4e1d4

ÖĞRENCİYE DESTEK...

Üniversite öğrencilerini açıkta bırakmayarak, yurt sağladıklarını hatırlatan Başkan Muhittin Böcek, “Bununla birlikte öğrencilerimizin yemek gibi temel ihtiyaçlarını günlük olarak karşılıyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimize desteklerimizi devam ettireceğiz. Üniversite kampüsünde sabahları sıcak çorba ikramlarımız devam edecek. Ayrıca öğrencilerimize her ay 5 ton suyu belediye olarak ücretsiz sağlıyoruz” dedi.

HİÇ KİMSE YATAĞA AÇ GİRMEYECEK...

Vatandaşların mutfağından aşlarını eksik etmeyeceklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “İçinde bulunduğumuz bu zor günleri bölüşerek ve yardımlaşarak atlatacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızla Antalya’da hiç kimse üşümeyecek ve hiç kimse yatağa aç girmeyecek. Hiçbir çocuk eğitim hakkından mahrum kalmayacak. Hastalar, yaşlılar yalnız bırakılmayacak. Her zaman olduğu gibi bu zor günlerde de vatandaşlarımızın yanınızda olacağız. Çünkü biz birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı. 

böcek karakış paketi 5 4550f

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler