head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri Kastamonu’ya ulaştı. Antalya Büyükşehir ekibi sel bölgesine ulaşır ulaşmaz su tahliyesi ve arama kurtarma çalışmalarına başladı...

KASTAMONU 1 6bebc

Kastamonu’da yaşanan sel felaketindeki arama kurtarma ve su tahliye çalışmalarına destek olmak için yola çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri bölgeye ulaştı. Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla Kastamonu’ya giden 6 itfaiye personeli, 20 motopomp, jeneratörler ve ihtiyaç olabilecek ekipmanla bölgede çalışmalara başladı. Antalya Büyükşehir ekibi sel bölgesi Bozkurt’ta su tahliye çalışmalarına devam ediyor.

 

KASTAMONU 2 61305

BAŞKAN BÖCEK : "DUA EDİYORUZ"...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de selde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerken, “Yaşanan sel felaketinde vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışacağız. İtfaiye ekibimiz sel bölgesine ulaşarak canla başla çalışmalara başladı. Bölgede kayıp vatandaşlarımız var. Acılı ailelerimiz bekleyişleri bizi derinden üzüyor. Bir an önce kayıp vatandaşlarımızın bulunması için dua ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler