head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Suriye'nin İdlib bölgesinde teröristler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan (28), şehit oldu. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serdar Aslan'ın acı haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi... 

Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi’nde görev yapan askerlere teröristlerce hain bir saldırı düzenlendi. Açılan ateş sonucu Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan ağır yaralandı. Ağır yaralandıktan sonra hastaneye kaldırılan Uzman Onbaşı Serdar Aslan, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

MSB’DEN AÇIKLAMA...

Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu. Suriye’de gerçekleştirilen saldırıda bir askerin şehit düştüğü belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi;

*İdlib bölgesinde, 06 Eylül 2020 tarihinde, teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

*Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. 

6 eylül şehit 3 sehit iha f8912

ACI HABER AİLEYE ULAŞTI

Şehit olan Serdar Aslan’ın acı haberi ise Gaziantep’te yaşayan ailesine verildi. Acı haberi alan aile yasa boğulurken, şehidin evi ve evinin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı. 

6 eylül şehit 2 5f553cce5542820a5876fa33 2b0f0  

 

 

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi 

 

KAYNAK: MSB ve AJANSLAR

 

 

Gazeteler