head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Azerbaycan konusunda önemli açıklamalarda bulundu...


Emekli Korgeneral ve 24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı saldırı sonrasında Azerbaycan ve Ermenistan'ın güçleri konusunda sosyal medyadan değerlendirmelerde bulunurken, Azerbaycan Türklerini 'Azeri' olarak nitelendiren medya mensuplarını uyararak, Azeri diye bir şey olmadığını Azerbaycan Türk'ünün var olduğunu söyledi.

 

ERMENİSTAN'IN ARKASINDAKİ DIŞ GÜÇLERİ ÇEKERSENİZ GERİYE BOŞ BİR ÇUVAL KALIR...

24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Azerbaycan ve Ermenistan'ın gücünü değerlendirdiği açıklamasında, ''Ermenistan’ın arkasından, herkesçe malum dış güçleri çekersen, geriye Azerbaycan’ın her vuruşunda tozu kalkan boş bir çuvaldan başka birşey kalmaz! Kan kardeşimiz, can kardeşimiz Azerbaycan’ın çok iyi tanıdığım kahraman Ordusu; Ülkesine yönelik her türlü saldırıyı defedecek ve misliyle cevap verecek güç ve kudrettedir. Yiğitler; gelip omuz omuza çarpışmak dahil yanınızdayız. Allah yardımcınız olsun.'' dedi.

AZERİ YOK AZERBAYCAN TÜRK'Ü VAR...

24. Dönem MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, Azerbaycan Türklerine sadece Azeri diyen herkese uyarılarda bulunarak, ''Hala daha TRT dahil, Azeri diyen TV kanalları ve gazeteler var. Utanın. Azeri yok, Azerbaycan Türk’ü var. Bunu bilmeden yapıyorsanız, öğrenin. Yok bilerek yapıyorsanız. Yediğiniz haltın adını siz koyun!'' dedi. 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler