head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran Coronavirüs Pandemi salgını  ile İnsanların ve ülkelerin yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle,Bir çok zengin iş adamı Devlet ve millete destek konusunda duyarsız kalırken,Antalya bölgesinin markası olan yerli ve milli firmamız Kırbıyık A.Ş. ; "ÖNCE DEVLETİM VE MİLLETİM" sloganı ile yola çıkarak,Devletimize ve milletimize örnek olacak destekler verdi.

Fabrikalarının girişine de "ÖNCE DEVLET"yazdıran Kırbıyık A.Ş.yönetim kurulu başkanı Harun Şahin Kırbıyık; yaptığı çalışmalarla ilklerin de öncüsü oldu.700 bin litre ücretsiz dezenfektanı devletin emrine verdikten sonra,kendi ilaç ve personeli ile kamu kurumlarını haftalarca dezenfektan ettirdi.Çalışanlarını ücretli izne gönderen şahin Kırbıyık;Yaşlı ve hastalar ile yoksul ailelere yaptığı erzak yardımıyla da ;yoksulun ocağında aş oldu.

ŞAHİN KIRBIYIK KÖPEK MAMALARI 1 WhatsApp Image 2020 05 01 at 09.06.20 3 c2443

Ve bugün sokağa çıkma yasağı ilan edilmeden önce bir kamyon dolusu kedi ve köpek maması hazırlatarak,bölgede yaşayan sokak hayvanlarına personeli aracılığı ile dağıttı ve bazı yerlerde kendi eliyle de bu beslemeleri yaparak;  yine örnek insan ve örnek iş adamı nasıl oluru gösterdi...

ŞAHİN KIRBIYIK KÖPEK MAMALARI 4 WhatsApp Image 2020 05 01 at 09.01.50 93f41

“Onlar da can, sahip çıkalım”

Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde sokak hayvanlarının aç kalmaması için aldığı mamaları sokakta gezen sessiz dostlara kendi elleriyle yedirdi. Şahin Kırbıyık : “Özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde sokak dostlarımız aç kalmasın diye aldığımız mamaları ekip arkadaşlarımız ile birlikte dağıttık.” dedi.

ŞAHİN KIRBIYIK KÖPEK MAMALARI 2 WhatsApp Image 2020 05 01 at 09.04.17 9f0ed

Yaptığı sosyal ve kültürel projelerle dikkatleri çeken başarılı iş insanı Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık’tan bir örnek çalışma daha geldi. Şahin Kırbıyık sokak hayvanlarının aç kalmaması için aldığı yüzlerce torba mamayı ekip arkadaşları ile sokak sokak gezerek dağıttı. Fabrikaların bulunduğu Aksu ve Serik ilçelerinde küçük kaplara koydukları mamaları sokak hayvanlarının gezdiği alanlara bırakan Şahin Kırbıyık, bazı noktalarda da sokak hayvanlarını kendi elleriyle besledi. Kırbıyık, özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde sessiz dostların aç kalmaması için böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek imkanı olan herkesin bu tür uygulamalar yaparak o canlara bir kap su ve yemek vermesini istedi.

ŞAHİN KIRBIYIK KÖPEK MAMALARI 2 WhatsApp Image 2020 05 01 at 09.01.50 1 d70c9

Yaratılan her canlıyı yaradanın kutsal bir emaneti görerek sahip çıkmaya çalıştıklarını ve bundan sonra da imkanları ölçüsünde bu tür projeleri geliştirerek devam ettireceklerini belirten Şahin Kırbıyık: “Her canlı bizim için kutsaldır. Hiçbirisinin aç ve susuz kalmasına gönlümüz razı olmaz. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu dönemde işletmelerin de kapalı olması sebebiyle sokak dostlarımız yiyecek bulabilme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. Onların aç kalmaması için de ekip arkadaşlarımız ile aldığımız yüzlerce torba mamayı sokak sokak gezerek onların olduğu bölgelerde dağıttık. Bu çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde arttırarak devam ettireceğiz. Onlar da bir can ve bize ihtiyaç duyuyorlar. İmkânı olan herkesi bu dostlarımızın gezdiği alanlara bir kap mama ve bir kap su bırakmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

ŞAHİN KIRBIYIK KÖPEK MAMALARI 5 Image 2020 05 01 at 09.22.47 c2bb2

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler