head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Türkiye'nin yerli ve milli firması olan ve Türk halkının desteği ile büyüyen;Yıllardır öğrencilere verdiği burslarla yoksul ailelere eğitim desteği veren; 400 çalışanı ve yan kuruluşları ile on binden fazla insanın geçim kapısı olan ve binlerce aileye aş-iş ve kazanç kapısı olan Kırbıyık A.Ş ; Dünya yı kasıp kavuran ve Ülkemizde de ölümlere sebep olan Coronavirüs tedbirleri kapsamında örnek bir çalışmaya daha imza attı ve çalışanlarını ücretli olarak izne yolladı.

KIRBIYIK ÇALIŞANLAR5a3b8d3aeb10bb1354232f7c 9315c

Kırbıyık A.Ş.Çalışanlarını Ücretli izne gönderdi ve EVDE KAL TÜRKİYE dedi.

 

KIRBIYIK A.Ş DE ; EVDE KAL TÜRKİYE DEDİ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet yetkililerinin EVDE KAL çağrısına; çalışanlarını ücretli izinli olarak evine gönderen Kırbıyık A.Ş. yönetimi,bu zorlu süreçte çalışanlarının canlarının ve sağlığının kazançtan daha önemli olduğan dikkat çekti..

Daha önce Coronavirüsle mücadele için kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı’na 100 bin litre etil alkol gönderme kararı alan Antalya bölgesinin en büyük yasal alkollü içki üreticisi olup Türkiye genelinde satışı yapılan marka Kırbıyık A.Ş Coronavirüsle mücadele kapsamında yeni kararlar alarak hayata geçiriyor…

 

KIRBIYIK ETİL ALKOLimages 170ae

 

KIRBIYIK A.Ş.İFTİRALARA RAĞMEN HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI VE GURURLA YOLUNA DEVAM EDİYOR...

Bir Alanya markası olan Kırbıyık A.Ş daha önce aldığı yönetim kurulu kararıyla Coronavirüsle mücadelede devlete destek olacaklarını duyurmuştu.

Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda, “Şirketimiz yönetim kurulunun 14 Mart 2020 tarihli toplantısında, koronavirüsüne karşı etkin bir şekilde mücadele eden devletimize destek olmak adına faaliyete hazır etil alkol fabrikamızdan hiçbir ücret talep etmeden 100 bin litre etil alkol gönderme kararı alınmıştır. 16 Mart Pazartesi günü resmi yazımız sağlık Bakanlığı’na iletilecektir. Kırbıyık A.Ş. olarak daima önceliğimiz devletimiz ve milletimizdir. Kamuoyuna saygılarımızla.” denilmişti.

 

KIRBIYIK 1 hqdefault 1 688ca

HALKININ HİZMETİNDE VE DEVLETİNİN YANINDA OLAN YERLİ SERMAYE KIRBIYIK A.Ş.

Yapılan duyuruda : “Kimya fabrikamızdaki bir kısım çalışanlarımız dışında(sterilizasyon amaçlı ürün üretmektedirler) tüm işçi çalışanlarımız ücretli olarak izne yollanmıştır. Devletimizin mücadelesine katkı amacıyla kamu kurumlarında sterilizasyon uygulaması için özel ekipler oluşturulup İl Sağlık Müdürlümüzün talimatları ile çalışmalara başlanmıştır. Gelen talepler üzerine Antalya merkez bölgede aile sağlığı merkezlerine bedelsiz el temizleme solusyonu desteği verilmektedir.

Üretime hazır ilgili kurumdan üretim izni bekleyen 10 bin Litre/Gün kapasiteli etil alkol fabrikamız izinleri onaylanması durumunda devletimize mücadelelerinde katkıda bulunmak amacıyla 1 milyon litreye kadar hiçbir ücret talep etmeden dezenfektan desteği sözü verilmiş olup gerekli yazılı bildirimler bir çok kamu kurumuna ulaştırılmıştır.

24 Mart 2020 tarihli aldığımız kararla,bedelsiz olarak Serik, Aksu, Kepez ve Muratpaşa bölgelerinde vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı toplu taşıma sistemine ait 150 durakta dezenfeksiyon aparatları kurulması ve takibi için ilgili belediyelerle irtibata geçilmesi kararı alınmıştır.” denildi.

 

KIRBIYIK 3 ALTA EKLEUAAAntitled 2 10aba

Kırbıyık A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık

 

 

KIRBIYIK A.Ş DE 400 KİŞİ ÇALIŞIYOR VE YILLARDIR ÖĞRENCİLERE BURS VERİLİYOR BİLİYOR MUYDUNUZ?

Kırbıyık A.Ş.yönetim kurulu başkanı Şahin Kırbıyık, Alanya Güneşi Gazetemize yaptığı açıklamada;Şirketine yönelik karalama kampanyalarının boş çıktığını ve hukuki süreci kazandıklarını;faaliyetlerine daha azimle ve başarılara imza atarak devam edeceklerini belirtti.

KIRBIYIK:"Bizler hep adaletli ,doğru işlere imza attık ve Türk yargımıza ,Adaletimize de hep inandık.Bugün de bu inancımız tecelli etti ve Hukuk ,Adalet ve Allah'ın Adaleti bizlerin yanında oldu ve haklı ve dürüst çalışma ile insanımıza aş-iş veren,yoksulumuza umut olan ve devletimize hizmet eden bir kurum olduğumuz bir kez daha tescillendi."dedi.

Sosyal medya sayfasından da ;Bugün gerekli kurumlardan gelen bilgiye göre: etil alkol üretimine izin verildiğini ;duygusal bir paylaşımla hukuk sürecini kazandıklarını ve iftira atanlara kırgın olduğunu belirten Kırbıyık A.Ş.yönetim kurulu başkanı Şahin Kırbıyık sevincini şu ifadelerle dile getirdi.“Ben Şahin KIRBIYIK… utanacağım hiç bir harekette bulunmadım. İnsanların sağlığı için rahat yaşayabilmesi icin çabalar harcadım, ateist bir zumrenin peşinde nasıl koştunuz?! Fabrikayı kapattırma kampanyası yaptınız! hiçmi utanmadınız? Bu bölgede 400 kişiye ekmek kapısı olan herzaman devletçi olan bizleri ve ailemi nasıl hedef aldınız? Devletim geçmişin izlerinden dolayı biraz geç çalıştı ama ďogru tekdir dedik ve doğru kazandı! Şu anda etil alkol iznimizde cıktı… Allahıma hamd olsun ben utanmadım bu tesisi kapatamadınız, beni rezil edemediniz. Sosyalsiniz ya bu kadar insanı işsiz bırakamadınız ya.. ŞiMDi BENCE SİZ UTANIN ALLAH BİRDİR.. DOGRU TEK’tir… Merak edenlere KIRBIYIK A.Ş kaç kişi okutur nerelere ne yapar ona bir bakın bence utanın ve bu mesleği yapmayın.” dedi.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler