head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Antalya Havalimanı’nın kapasite arttırması ile ilgili gerçekleşecek ihalenin sürpriz iptali sonrası, CHP’li Milletvekili Rafet Zeybek T.B.M.M.’nde soru önergesi verdi...

31 Ocak tarihinde yapılacağı “BÜYÜK BİR MÜJDE” başlığı ile kamuoyu ile paylaşılan Antalya Havalimanı kapasite arttırımı konulu ihale ,Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından iptal edildi.

 


CHP MİLLETVEKİLİ RAFET ZEYBEK ÖNERGE VERDİ...
CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek; TBMM’de Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a cevaplaması ve iptal kararının arkasında ki düşünceye yönelik, “İhaleye İstanbul Havalimanı işletmesini alan firmanın katılamayacağı ve bu sebeple baskı yaptığı iddiası doğru mudur” başlıklı soru önergesi verdi.

RAFET ZEYBEK20191028 chpli zeybek cumhuriyet baRAET ZEYBEKgimsizlik hukukun ustunlugu cagdaslasma demokrasi ve esitliktir 2 fb1297842d2b15c0aee0 fe8e0

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek

 


İŞTE ,CHP'Lİ  VEKİLİN KAMUOYU MENFAATİNE SORDUĞU SORULARI...


CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ihaleye girmesi planlanan fakat gerekli şartla sahip olmadığı öne sürülen İstanbul Grand Airport'un ve ortakları Cengiz, Limak, Mapa ve Kalyon’un ihaleye başka bir şirketle girebileceği iddiasını gündeme getirdi.

Zeybek’in verdiği soru önergesinde ;

1--İhaleye İstanbul Havalimanı işletmesini alan firmanın katılamayacağı ve bu sebeple baskı yaptığı iddiası doğru mudur?

2--Şartların yeniden düzenlenip tekrar ihale açılacağı, ihaleye katılım sağlayamayan iktidara yakın firmaya ihalenin başka bir şirket üzerinden verileceği iddiası doğru mudur? soruları yer aldı.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler