head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Antalya’da okul yaptırıp, okul yapımı için arsa bağışında buluşan hayırseverlerle bir araya geldi. Programa hayırsever işadamı Hüseyin Girenes başta olmak üzere Alanya’dan da isimler katıldı...

bakan hayirseverlerle bulustu h42846 a7125 46b73

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kent merkezindeki bir otelde Antalya Valiliği tarafından düzenlenen “Antalya Hayırseverler Buluşmasına” katıldı. Buradaki hayırsever ve vatandaşları selamlayan Bakan Selçuk, 93 yaşındaki Ayşe Boztepe’nin elini öptü, yanına eğilip sohbet etti. “Size ziyarete geldik, size hürmet edeceğiz, bizim vazifemiz bu” diyen Selçuk’a, Boztepe, “Oğlum senin görevin ne?” sorusunu sordu. Selçuk ise “Bana Milli Eğitim Bakanı diyorlar" cevabına Boztepe, "Öyle mi, kusura bakmayın tanıyamadım” dedi.

h.g.teşekkür 2 92dc3a40 36ba 420b aaac b561cd4588af 1f756


78 HAYIRSEVERE PLAKET VERİLDİ...
Programda aralarında Alanyalı hayırseverlerin de olduğu 78 hayırsevere plaket verilirken Bakan Selçuk, tüm katılımcılarla fotoğraf çektirdi.

Alanya’dan plaket alan isimler arasında Hüseyin Girenes Fen Lisesi hayırseveri, işadamı Hüseyin Girenes de vardı. Bakan Selçuk’a Vali Münir Karaloğlu’nun yanı sıra AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş da eşlik etti.

 

 bakan ve eray erdem cddc3

Antalya Hayırseverler Buluşmasına katılanlardan biri de Alanya'nın sevilen iş adamı,son Gökbel güreş ağası;turizmci ve medya patronu, Alanya'ya Sema Eray Erdem Ortaokulu'nu kazandıran Eray Erdem'di.

Ayrıca ilçeye okul katkısı veren Enver Özmüftüoğlu gibi birçok hayırseverler de buluşmada yerini aldı.

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

 

Gazeteler