head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Belediye başkanı Ümit Uysal,ekibi ile arı gibi çalışıyor...

Başkanın talimatları doğrultusunda,ekipler bugün işini yarına bırakmıyor.

Dün kazındı bugün asfalt dökülüyor...

Muratpaşa Belediyesi, Kızıltoprak Mahallesi’nde cadde ve sokak yenileme çalışmalarına başladı. Önceki gün, deforme olmuş asfalt kazınırken, bugün asfalt kaplama çalışmaları başladı...

Antalya’nın ana ulaşım aksları Aspendos ve Termesos Bulvarları ile Mevlana, Yunus Emre ve İbni Sina Caddeleri arasında kalan Kızıtoprak Mahallesi’nin 12 cadde ve sokağının asfaltı Muratpaşa Belediyesi’nce yenileniyor.

Daha önce; 41 bin 75 ton malzeme kullanılarak yaklaşık 19 kilometrelik cadde ve sokakta yenileme çalışması gerçekleştirilmiş olan Kızıltoprak Mahallesi’nde 12 cadde ve sokak için de çalışmalar başladı. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; çalışmalara önceki gün deforme olmuş asfaltı kazımıştı. Bugün ise; sıcak asfaltla kaplama çalışmalarına başladı.

Kızıltoprak Mahallesi’nde daha önce; 17 bin 549 metrekare kaldırım çalışması da gerçekleştirildiğini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerimizin yol ve kaldırımlarını, program çerçevesinde yeniliyoruz. Bu kapsamda; Kızıltoprak Mahalle’mizdeki 12 cadde ve sokağı, 4 bin 872 ton sıcak asfalt kullanılarak yenileyeceğiz” dedi.

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler