head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın Coronavirüs vakalarını açıkladığı ilk on il arasında, şükürler olsun, Antalya'mız yok" dedi, vaka ve ölüm sayılarını açıkladı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Coronavirüs ile ilgili son dakika bilgilerini açıkladı. Bakan Koca, toplam vaka sayısının 15 bin 679'a, hayatını kaybedenlerin sayısının ise 277'ye yükseldiğini açıkladı. Bakan Koca ayrıca, il il Türkiye'deki koronavirüs vakalarının sayısını açıkladı.
Bu açıklamanın ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden bir mesaj yayınlayan Antalya Valisi Münir Karaloğlu "Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın Coronavirüs vakalarını açıkladığı ilk on il arasında, şükürler olsun, Antalya'mız yok. Vatandaşlarımıza rica ediyorum: Aman ha! Rehavete kapılmayalım. Bilakis daha fazla dikkat edelim. İnşallah, birlikte başaracağız. #EvdeKalAntalya." dedi.

"ANTALYA DA VAKA 95, CAN KAYBI 3"...
Vali Karaloğlu, ardından şu bilgileri de verdi. "Sevgili Antalyalılar; Coronavirüsü vakasında ilk onda değiliz ama bu can kaybımızın olmadığı anlamına gelmiyor. Antalya’mızda 95 Corona vakası ve 3 can kaybımız var. Allah Rahmet etsin. Vakaları bu seviyede tutmak elimizde. Bunun için lütfen
#DahaFazlaTedbir. #DahaÇokDikkat."


"BELGESİ OLMAYAN ANTALYA'YA GELMESİN"...
Vali Karaloğlu, Coronavirüs tedbirleri kapsamında alınan iki önemli kararı da resmi Twitter hesabından şu sözlerle açıkladı:
An itibariyle Antalya girişlerinde yaptığımız Coronavirüs kontrollerimizi en üst seviyeye çıkarıyoruz. Seyahat İzin Belgesi ve çok ciddi mazereti bulunmayan hiç kimse Antalya’ya gelmeye kalkmasın. Lütfen herkes #ŞehrindeKal’sın’. #EvindeKal’sın!"

"14 GÜN SIHHİ GÖZLEM' KARARI"...
Bugün aldığımız Hıfzıssıhha Kurulu 2020/14 Kararı ile... Her ne şekilde olursa olsun, (Karayolu, Denizyolu, Havayolu) Antalya’ya giriş yapacak kişileri 14 gün süreyle ikametgâhlarında sıhhi gözlem altına alacağız.
#EvindeKal. #ŞehrindeKal."

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler