head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Samsun İl Temsilciliği ve Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği Basın Emek Ödülleri, KGK Genel Başkan Mehmet Ali Dim’in katılımıyla sahiplerini buldu. Gecede Dim’e Onur Ödülü takdim edildi... 

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti ve KGK Samsun İl Temsilciliği ortaklığında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne özel 'Basın Emek Ödülleri' Töreni düzenlendi. Ödül törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, siyasi parti, meslek odaları ve sendika temsilcileri ile kentteki gazeteciler katıldı.

‘MESLEK ÖRGÜTLENMESİNDE İSTEKLİ OLMALIYIZ’...
Törende konuşan KGK Genel Başkanı Dim, "Samsun, yerel medya alanında Türkiye’nin örnek şehirlerinden birisi. Biz gazeteciler olarak meslek örgütlenmesi konusunda daha istekli, daha arzulu olmalıyız. Eğer bizler bir baro benzeri, İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası benzeri kanuni bir yapı, yani kanunla kurulan bir örgütlenme biçimini elde edebilirsek o zaman sorunlarımızı daha kolay çözebiliriz" dedi. Konuşmasının ardından Dim’e 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır tarafından Onur Ödülü takdim edildi.

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler