head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya Zafer Partisi İlçe Başkanı Sibel Dulum, Gazipaşa halkı ile tanışmak için ilçede çalışmalar yaptı...

BAŞKAN DULUM GAZİPAŞADA 6 YAZILI GAZETE ALANYA GÜNEŞİ 05a29


Başkan Dulum, daha sonra sırası ile Gazipaşa kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa ilçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl ve Gazipaşa ilçe Jandarma komutan vekili Teğmen Emre Aydemir ile Görüşme yaptı.

 

BAŞKAN DULUM GAZİPAŞADA 4 ec903

Gazipaşa da halkın ortak cümlesi,
""Kaymakamımız, Emniyet müdürümüz ve jandarmamızdan çok memnunuz"" şeklinde oldu.

Bazı vatandaşlara kendisi tanıtan Başkan Duluma, vatandaşlar Kaymakamdan duydukları memnuniyetlerini özellikle dile getirdiler.

 

GAZİPAŞA HUZURUN İLÇESİ...


Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun'u Ziyaret eden Alanya Zafer Partisi İlçe Başkanı Sibel Dulum, ilçenin doğal yapısının korunuyor olmasından dolayı ve tarıma yönelik büyük üretimin halk tarafından benimsenmiş olmasının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

BAŞKAN DULUM GAZİPAŞADA 5 5e0ca

Kaymakam Altun ise; Gazipaşa halkının çok doğal ve sıcakkanlı insanlar olduğunu ve her gün halk ile iç içe olduğunu belirtti.

BAŞKAN DULUM GAZİPAŞADA 1 77b82


Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl ve Gazipaşa İlçe Jandarma komutan vekili Teğmen Emre Aydemir ise, Gazipaşa da asayiş olayları yok denecek kadar az ve halk huzurla işini yapmakta ve mutlu yaşamaktadır. Dediler

BAŞKAN DULUM GAZİPAŞADA 3 121ce

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Sibel Dulum ve beraberindekiler, Gazipaşa Belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a da nezaket ziyaretinde bulundular. Başkanın programı sebebi ile dışarda olmasından dolayı selamlarını iletip Gazipaşa'dan ayrıldılar.

BAŞKAN DULUM GAZİPAŞADA 2 d98dc

Başkan Duluma; Zafer Partisi Antalya il Yönetiminden Doktor Ali Dulum, Zafer Partisi Alanya ilçe örgütünden Ayten Yılmaz ve Alanya Güneşi Gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Akdağ'da eşlik ettiler.

 

 

 

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler