head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Corona virüsten hayatını kaybeden 62 yaşındaki ağabeyi Şadi Böcek’i  gözyaşları ile toprğa verdi... Başkan Böcek’in kendisi de Corona virüs tedavisi görmüş ve  108 gün sonunda taburcu olmuştu.

böcek ağabeyini uğurladı 2 88a8c

Antalya Büyükşehir  Belediye  Başkanı Muhittin Böcek'in ağabeyi Şadi Böcek, 2 haftadır  Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Coronavirüs tedavisi görüyordu. Evli ve 3 çocuk babası Şadi Böcek, akciğerlerine emboli atması sonucu dün  yoğun bakım ünitesi'nde hayatını kaybetti. 

böcek ağabeyini uğurladı 3 f8a39

Ağabey Böcek, Corona virüs sürecinde kardeşi Muhittin Böcek ile yakından ilgilenmişti.

böcek ağabeyini uğurladı 4 2dc5a

Şadi Böcek için Uncalı Kent Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Başkan Böcek, tören öncesi protokolün ve vatandaşların taziyelerini kabul etti. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Böcek’in, cenazesi aile kabristanlığında toprağa verildi. Covid-19 kurallarının uygulandığı cenazede töreninde Başkan Böcek’in bir hayli üzgün olduğu  ve sık sık ağladığı görüldü.

böcek ağabeyini uğurladı 5 8ed04

Cenaze törenine, CHP Antalya  Milletvekilleri, Rafet Zeybek, Aydın Özer, Çetin Osman Budak,Cavit Arı, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, Manavgat  Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, AESOB Başkanı Adlıhan Dere,siyasi parti temsilcileri,askeri erkan, kent protokolü ve Böcek ailesinin yakınları  ve vatandaşlar katıldı. 

böcek ağabeyini uğurladı 6 c047c

 

 

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler