head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek CNN TÜRK canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Hiç böyle yangın görmedim. En kötü günümüzü yaşıyoruz. 4 noktada birden yangın çıkması düşündürücüdür. Acaba kundaklama var mı diye çok merak ettik ama konumuz şu an onu merak etmek değil. Can kaybı olmadan yangını nasıl söndürebiliriz bunun için çalışıyoruz" dedi.

böcek yangın demeci. 2 6a57d

Yangının 4 farklı noktadan çıkması sabotaj iddiasını da gündeme getirdi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek açıklamasında, “Bugün en kötü günümüzü geçiriyoruz Antalya olarak, Manavgat olarak. 27 yıllık yöneticiyim hiç böyle bir yangın görmedim. İnşallah can kaybı olmadan söndürme işlemleri tamamlanır diye ümit ediyorum. 4 mahallemiz boşaltıldı. Manavgat bir tarafı denize yakın bir tarafı da tarımla köyden dönüşen mahalleler. İnsanlarımız itfaiyeci arkadaşlarımızın yardımıyla tahliye ediliyor. Önlemlerimizi almaya çalışıyoruz şu ana kadar Allah’a şükür bir can kaybı yok.

böcek yangın demeci.3 7fa3e

4 NOKTADA ÇIKMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ...

4 noktada birden yangın çıkması düşündürücüdür. Acaba kundaklama var mı diye çok merak ettik ama konumuz şu an onu merak etmek değil. Can kaybı olmadan yangını nasıl söndürebiliriz bunun için çalışıyoruz.” 

böcek yangın demeci.4 0f276

Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü verilerine göre, yangının devam ettiği bölgede hava sıcaklığı 39 ile 42 derece arasında değişirken, rüzgarın hızının ise gün içinde 50 kilometreye kadar ulaştığı öğrenildi.

 böcek yangın demeci.5 80825

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler