head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu  Başkanı ve Tarsus İdman Yurdu Spor Kulüp Başkanı Harun Şahin Kırbıyık; bu sefer de SMA -2 hastası Minik Ahmet ve ailesine omuz verdi... 

Antalya Bölgesin de kuruluşunu ve gelişimini tamamlayan, Tüm Türkiye de gücünü yaptığı yatırımlarla büyüten; yurt dışında bir çok ülkeye yaptığı ihracat ile ülkeye döviz girdisi sağlayan yerli ve milli sermaye ile ekonomiye, işsizliğe ve sosyal yaşama güç veren Kırbıyık holding , tedavisini Amerika da tamamlaması gereken SMA-2 hastası minik Ahmet ve ailesine maddi destek vererek yine gönüllerde taht kurdu.  

KIRBIYIK SMA HASTASINA DESTEK 2 5c6d0

Alanya ya gelen Kırbıyık Holding genel müdürü Aydın Demiray;  Kırbıyık  Holding Yönetim Kurulu ve Tarsus İdman Yurdu Spor Başkanı Şahin Kırbıyık'ın selamını Çaltı ailesine iletti ve Başkanın göderdiği çeki aileye takdim etti.

Genel Müdür Aydın Demiray: " Sayın Şahin Kırbıyık sizlere selam ve sevgilerini ve minik Ahmet'e acil şifa dileklerini gönderdi. En kısa zamanda Minik Ahmet iyileşip aramıza dönecek ve ülkemize faydalı bir kişi olarak büyüyüp hizmet edecek.hiç endişelenmeyin."diyerek minik Ahmet'i sevdi.

KIRBIYIK SMA HASTASINA DESTEK 3 d2835

Çaltı ailesi ise; "Her zaman yaptığı iyiliklerle ismini duyduğumuz sayın Şahin Kırbıyık beyefendi bize de umut oldu ve büyük destek oldu. Allah ondan razı olsun. Kendisine ve Kırbıyık Holding ailesine çok teşekkür ederiz." dediler. 

 

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

 

 

 

 

Gazeteler