head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a cuma namazına gitmek için evinden çıktığı sırada silahlı bir grup tarafından saldırı düzenlendi ve tüm ülke ayağa kalktı... 

Alanya Gelecek Partisi İlçe teşkilatı yöneticilerinden de peş peşe kınama ve tepki mesajları yağdı.

 

gelecek partisi veronıka hanım 1 f5737

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkan Yardımcısı  ve Dış İlişkiler Başkanı Veronika Şeker.

 

BİZ HALKIMIZA HİZMETİ ÖFKEYLE DEĞİL,SEVGİYLE YAPACAĞIZ...

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkan Yardımcısı ve  Dış İlişkiler Başkanı Veronica Şeker : "Ülkemizin geleceğine, gençlerimizin aydınlık yarınlarına sahip çıkmak için: Büyük Türk Milletimizin hizmetinde olmak için çıktığımız bu yolda;Azim ve inançla yürüyeceğiz.Bu inançla yaptığımız çalışmaları kimse engelleyemez. Genel Başkan yardımcımız sayın Selçuk Özdağ beyefendiye yapılan hain ve alçak saldırıyı nefretle kınıyorum."diyerek tepkisini dile getirdi.

 

gelecek parti alanya ilçe bşk mevlüt çakan 82ab3Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Mevlüt Çakan

 

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Mevlüt Çakan: " Genel Başkan Yardımcımız Sn.Selçuk Özdağ'a yapılan sopalı, silahlı saldırıyı kınıyoruz. Fikirleri mağlup olunca çakalları ile galip olacağını zanneden gafiller yanılıyorlar. Gelecek Partisi gafillerin azmettirmesinden, çakalların hırlamasından korkmaz."diyerek tepkisini dile getirdi.

 

gelecek partisi huseyin tuluk 37b46

Hüseyin Tuluk ,Gelecek Partisi Genel Merkez Seçim ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı.

 

Gelecek Partisi Genel Merkez Seçim ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluk : "Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ'a bu hain saldırıyı gerçekleştiren soysuz köpekler bir an önce bulunup adalete teslim edilmelidir.
Siyasilerin sürekli saldırıya uğradığı bir ülke haline geldik. Herkes ülkeyi terörize eden ve çeteleştiren çevrelere karşı safını belli etmek mecburiyetindedir. Milletimiz şunu bilsin ki bu tür operasyonlar bizi yıldıramaz. Bugüne kadar bu çakallardan korkmadık bundan sonra da korkmayacağız.
Selçuk başkanımıza acil şifalar diliyorum. Sağlığına kavuşup beraberce millete koşacağımız günü dört gözle bekliyoruz."diyerek zehir zemberek ve çok sert açıklamada bulundu.  

 

gelecek partisi mevlüt demir 271ee

Eski  İl Emniyet Müdürü ve Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Demir.

 

 

Eski İl Emniyet Müdürü ve Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Demir: "Gelecek Parti: Fikri, zihni, idrakı, iz’anı, beyni ve lisanı ile iletişim kurmaktan aciz olanlar, kahpeliğe ve kalleşliğe başvurmuşlardır. İşin daha da vahimi, sinek vızırtısına bile nutuklar çekip haykıranlar ve onların uyduları sessiz kalarak, seciye ve karakterlerinin gereğini yapmaktadırlar. Unutmayalım ki, “Herkesin bir hesabı var. Bir de Allah’ın hesabı var. O hesap görücülerin en yücesidir”. Selçuk başkanın yanındayız ve duacıyız." diyerek ince bir gönderme de de bulundu. 

 

 

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteler