head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

Coronavirüse karşı devletin aldığı tedbirleri sonuna kadar desteklediklerini belirten Türk Eğitim Sen Antalya 2 Nolu Şube Başkanı Burhan Ulu, ‘İlkemiz önce ülkemiz’ diyerek üzerlerine düşen her görevi yapacaklarını belirtti...

 

Covid-19 salgınına karşı dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de alınan tedbirler artarak devam ediyor. Bu bağlamda açıklama yapan Türk Eğitim Sen Antalya 2 Nolu Şube Başkanı Ulu, “Yerel anlamda üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

"DEVLETİN ALDIĞI TEDBİRLERİ DESTEKLİYORUZ"...
Türk Eğitim Sen Genel Kurulu olarak devletin Coronavirüse karşı aldığı tüm tedbirleri desteklediklerini belirten Ulu şunları söyledi:

“Tüm dünyanın ve ülkemizin karşı karşıya kaldığı Coronavirüs tehdidine karşı devletimizin almış olduğu tedbirleri Türk Eğitim Sen olarak sonuna kadar destekliyoruz. Bu bağlamda ‘İlkemiz, önce ülkemiz’ sloganıyla üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”


"ÖĞRENCİ MİSAFİRHANESİ SAĞLIK BAKANLIĞI’NA VERİLDİ"...
Salgına karşı çalışmalarının devam ettiğini belirten Türk Eğitim Sen yetkilileri genel merkezin son olarak Ankara’da bulunan Ankara’da 530 yataklı öğrenci misafirhanesini sağlık personelinin konaklama ihtiyaçlarının karşılanması için Sağlık Bakanlığı’na verilmesi kararının alındığını söyledi.

 TÜRK EĞİTİM SEN LOGO23561464 907157889431429 6973697657846571727 n 0b1b9


"YEREL ANLAMDA DA ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ"...
Yerel anlamda da çalışmaların hız kesmeden devam ettiğinin altını çizen Türk Eğitim Sen Antalya 2 Nolu Şube yetkilileri yapmış oldukları açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Türk Eğitim Sen Antalya 2 Nolu Şube olarak da yerel anlamda üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzun kamuoyunca bilinmesini isteriz. İlgili devlet kuruluşları ile işbirliği yaparak özellikle 65 yaş üstü ve ihtiyacı olan insanlarımızın, ihtiyaçlarının karşılanması için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu konuda üyelerimizden yoğun talepler gelmektedir. Bu talepler, şube yönetimi tarafından ilgili makamlara iletilerek göreve hazır olduğumuz bildirilmiştir. Türk Eğitim Sen olarak, zor günleri yaşadığımız bu günlerde birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine inanmaktayız. Her konuda ihtiyacımız olan milli birlik ve beraberliğe bu dönemde daha çok ihtiyacımızın olduğunu kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Allah, milletimizi her türlü beladan korusun diyoruz.”

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

 

 

Gazeteler