head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

CHP Alanya İlçe Gençlik Kolları Kongresi ALTSO’da gerçekleştirildi. 246 delegenin oy hakkı bulunan kongrede Gürkan Yılmaz ve Birkan Ceylan başkan olmak için yarıştı. 175 delegenin oy kullandığı kongrede Ceylan ipi göğüsleyen taraf oldu...

YENİ CHP GENÇLİK BAŞKANI 1 chp alanya da genclik ceylan a emanet h398004 0471b 6a607

Yeni seçilen CHP Alanya Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan

 

--BİRKAN CEYLAN: 90 Oy.

--GÜRKAN YILMAZ: 85 Oy.

Birkan Ceylan ve  Gürkan Yılmaz'ın kıyasıya yarıştığı gençlik kongresinde 175 delege oyunu kullandı. Delegelerin 90'ının oyunu   Birkan Ceylan, 85'ini ise  GürkanYılmaz aldı. Kongre sonucuna göre,  Birkan Ceylan 5 farkla CHP Alanya Gençlik Kolu  Başkan oldu.

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu'ndaki kongreye CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, iki partinin yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Divan oluşturulmasıyla başlayan genel kurul, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla kongre başladı. Kongrede gençlik kolları başkanı Çağdaş Erdem'in okuduğu kendi dönemine ait faaliyet raporu kabul edildi.

Adaylar ve CHP Alanya İlçe başkanı Coşkun Karadağ'ın konuşmalarının ardından oy verme işlemine geçildi.


'AMACIMIZ GELENEĞİ SÜRDÜREBİLMEK'...
Başkan adaylardan Gürkan Yılmaz, gençlerin özgür olduğu bir zemin yaratmak için yola çıktıklarını söyledi. Yılmaz, “Tarihimize dönüp baktığımızda özgürlük, adalet, eşitlik gibi kazanımların ve devrimlerin arka planında gençlerin aktif mücadelesinin yer aldığı görülüyor. Bizlere miras kalan bu devrimci geleneği sürdürebilmek amacıyla desteklerinizi istiyoruz" dedi.


'TÜRKİYE'NİN HER KÖŞESİNİN CHP'YE SAYGISI VAR'...
Başkan adaylarından Birkan Ceylan ise, “CHP olarak 2019 yerel seçimlerinde başlayan uzun soluklu bir iktidar yürüyüşüne başlamış bulunmaktayız. Bu uzun soluklu süreçte partimizin en büyük dinamiği hiç şüphesiz dev çınarın öz gücü olan gençlik kolları olacaktır. Bugün Türkiye’nin her köşesinden, doğusundan, batısından her yurttaşımızın kafasında ya da gönlünde CHP saygısı vardır.”dedi.


'BU YÜKSELİŞİ BİRLİKTE SÜRDÜRELİM'...
Kongrede ilçe başkanı Coşkun Karadağ ise yaptığı konuşmada gençlere başarı dileğinde bulundu. 'Seçilen kim olursa olsun asıl amaç Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerine sahip çıkıp yarın seçim olacak gibi topyekûn mücadele etmek gerekir' diyen Karadağ, “Belediye seçimleri ile başlayan yükselişi hep birlikte sürdürelim” dedi.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler