head
2183026 810x458 75f08
Salı, 23 Nisan 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Antalya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin (ANET) Hukuk Müşaviri Müge Gezginci’den Alanya’ya müjde geldi. Başkan Muhittin Böcek’in projeleri arasında yer alan Halk Et şubat ayında Alanya halkının hizmetine açılacak...

.Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim öncesi açıkladığı projeler arasında yer alan, ilk şubesi 11 Aralık’ta Kepez'in Zafer Mahallesi’nde hizmete açılan Halk Et Satış Mağazası, halkın yoğun ilgisiyle karşılanmıştı.

Halk Et Mağazası, üreticiden halka kaliteli ve sağlıklı et ürünlerini profesyonel ekibi ile hijyen koşullarına uygun olarak şubat ayından itibaren Alanya'da hizmet vermek için kolları sıvadı.

Vatandaşın temel gıda ihtiyaçlarını daha ucuza ulaşabilmesi için başlattıkları Halk Et uygulamasının yoğun talep gördüğüne dikkat çeken ANET Hukuk Müşaviri Müge Gezginci " Halk Et'i ilk olarak Antalya'da bizim şirketimiz ANET açtı. İkinci olarak da bir an önce hızlandıralım ve Alanya’da açalım diye ANET Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kocagöz ile görüştük. Bugün de öğleden sonra ANET’ten görevli arkadaşlarımız Alanya'ya gelecekler. Uygun yer bakmak için, kiralık uygun dükkânlar var mı onlara bakacağız. Mağazanın hem metrekaresi hem de işlek bir yerde olması bizim için çok önemli. Aynı şekilde insanların kolay ulaşabileceği bir yer olması lazım, yoksa hizmetin de bir anlamı kalmıyor. Bir an önce bu çalışmalarımızı hızlandıracağız. Şubat ayında da umuyorum bir sıkıntı olmazsa Alanya'da Halk Et mağazamızı açacağız"  dedi.

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler