head
2183026 810x458 75f08
Pazartesi, 29 Nisan 2024

 

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 5 Mart Salı akşamı Koru Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz’a CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Meclis Üyesi adayları, ilçe yöneticileri ve mahalle muhtarı eşlik etti.

 

koru 2 29aba

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Yılmaz, hem kendi hedeflerini anlattı hem de vatandaşları dinledi.

 

Koru Mahallesi’nde halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, soğuk ve yağmurlu havaya rağmen kendisini dinlemeye gelen mahalle sakinlerine teşekkür etti.

koru 3 ee02b

KORU MUHTARINDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ...

Koru Mahallesindeki toplantıda konuşan Mahalle Muhtarı Volkan Özalp, “ Bugüne kadar mahallemizin ne sorunu varsa çözen, her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ediyorum. 31 Mart Yerel seçimlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

koru 4 63e65

REALİST BAKIŞ AÇIMIZLA İLÇEMİZDE GÜZEL İŞLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ...

 

Koru Mahalle toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, “Ben ve ekibim bu yola çıkarken; Belediyecilik hizmetlerini ikinci plana atmış bir yönetim anlayışı yerine, genç, dinamik, yorulmayan, heyecanla sahada koşan, sorun değil çözüm üreten bir yönetim anlayışını benimsemiştik. Koru Mahallemizde çok güzel işler yaptık. Yol sorununu neredeyse bitirdik. Koru Sahil Peyzaj Projemizi tamamladık. Halk Büfemizi açtık. Sadece Mahalle Halkı değil, tüm Gazipaşa’nın hatta çevre ilçelerin ziyaret ettiği bir mahalle haline geldi Koru Mahallemiz. Tabi daha yapılacak çok şey var, onları da sırayla yapacağız. Projelerimiz hazır. Hayalperest değil realist bakış açımızla ilçemizi yeni dönemde de hak ettiği hizmetlere kavuşturmaya devam edeceğiz. Koru Mahallemiz her zaman bizim yanımızda olmuştur. Yine aynı desteği göstereceğinizi biliyorum. Bu yağmurlu havada bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte başarmaya devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

koru 5 b7d88

Yüzlerce vatandaşın katıldığı Koru Mahalle toplantısının ardından, mahalle sakinleri Başkan Yılmaz’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler